L-ar întâmpina Raluca Turcan, că știe limba bine, a făcut școală la Moscova, are și experiență, se îmbracă mulat și uite așa ar fi speranțe ca țarul Vladimir să nu se poarte prea rău cu românii! Bună și Turcan asta la ceva dar, din nefericire pentru ea și din fericire pentru România, Putin nu se prea gândește la țara noastră în perioada asta!

Lăsând gluma la o parte, ceea ce se întâmplă acum este o nebunie declanșată la sfârșitul anului trecut.

Ceea ce ar putea să ne facă o invazie rusească, ne facem singuri! Demența se așează peste țară, amorsată de Klaus Iohannis și pusă în practică de Orban, de PNL și de alte câteva formațiuni mai mici cuprinse de sindromul vacii nebune!

Este greu de înțeles, pentru orice om de bun simț, ceea ce se întâmplă acum. Pentru doar trei-patru luni înainte de alegerile la termen, să te chinui, să te faci de râs, să arunci societatea, țara în aer, să faci orice, chiar orice, pentru a declanșa alegeri înainte de termenul din toamnă?!

Citeste si Când Băsescu vorbește despre Ditrău, maghiarii vorbesc cu CNCD

Mai mult, să vii cu toate loazele să le pui miniștri, să te faci de râs încă o dată, doar pentru a declanșa anticipatele, pentru că, vezi-Doamne!, ai fost nițel pe valul simpatiei poporului, iarăși nu ține! Se pare că nici teama de majorarea pensiilor, nici dorința de a vinde ceea ce a mai rămas în patrimoniul național nu-i mână în dorința aceasta nebună pentru anticipate!

Și atunci, care să fie motivul lui Iohannis, pentru că el este promotorul acestui uragan politic?

Circulă tot felul de ipoteze, de speculații, vis-a-vis de declarațiile lui Rudy Giuliani, avocatul personal al lui Donald Trump și fost primar al New York-ului. El a declarat în timpul unei intervenții la postul de televiziune Fox News că are informații despre afaceri murdare pe care fiul lui Biden, candidatul democrat la alegerile prezidențiale, le-ar fi avut în România:

“Avem multe dezvăluiri. Încă n-am ajuns la România. Stați să vedeți când ajungem la România. Uitați ce mă preocupă: omul e un escroc, un mare escroc și și-a bătut joc de Statele Unite.”

Dezvăluirile despre afacerile ilegale ale familiei Biden în România pot începe chiar în toamna aceasta, când președintele Trump își începe bătălia pentru un nou mandat. Pe de altă parte, surse avizate spun că afacerile ilegale în România ale democraților din SUA – familia Biden, ambasadori, ar fi început în mandatul lui Băsescu și ar fi continuat în mandatul lui Iohannis.

De aici și trimiterea, rapidă, în primul mandat, a fostului director al SRI, George Maior, pe postul de ambasador al României la Washington. Tocmai de aceea, Iohannis s-ar grăbi să facă alegeri anticipate, pentru a-și securiza mandatul, prin alegerea unui nou parlament care să nu declanșeze, cumva, procedura suspendării.

Totul înaintea declanșării, cum spuneam, a uraganului Biden în România.  

#News #GuvernulMeu #AlegeriAnticipate