Orban îl face pe Ponta pesedist

Amuzat de noua alianță între Pro România și PSD, Orban îl persiflează pe Victor Ponta, zicând că noua mișcare a sa nu reprezintă nicio supriză pentru nimeni, întrucât originile lui Ponta au fost mereu în PSD și că acum acesta nu face decât să se întoarcă la matcă.

Ponta nu a revenit la matcă

„Această așa-zisă alianță există de mult. Niciodată Ponta nu a fost altceva decât un PSD-ist, asta e și acum, nimic nou sub soare. El a încercat vreo doi ani de zile să joace un rol care nu i se potrivește, de opozant al PSD, iată că astăzi se arată lipsa de realitate a conduitei pe care a avut-o în ultimii doi ani de zile. A revenit la matcă”, declară Ludovic Orban.

Citește și: NostraPonta face profeții despre viitorul lui Orban

Cât despre votul parlamentarilor PSD, Orban nu se arată câtuși de puțin îngrijorat, cel mai important lucru pentru acesta fiind modul de abordare a sarcilonilor de către toți miniștri din echipa sa.

„Indiferent cum vor vota parlamentarii PSD, pentru mine este important ca miniștrii din echipa pe care o conduc să prezinte ce-au făcut, cum au reparat gravele disfuncționalități și marile nedreptăți care existau în diverse domenii de activitate și să prezinte viziunea PNL privitor la soluțiile pentru fiecare activitate în parte. Nu ne interesează votul din comisii, pentru că este viciat de lipsa de reprezentativitate a actualului Parlament față de opțiunile actuale ale cetățenilor din 2019, an în care PNL a câștigat alegerile europarlamentare și președintele României, susținut de PNL, a reușit să câștige alegerile cu o diferență zdrobitoare”, completează acesta.

#News