DNA

În ultima perioadă, DNA dă semne de viață activă, odată cu începerea, încă neoficială, a campaniei electorale. După o perioadă în care au stat liniștiți, cât să treacă efectele devastatoare ale epidemiei “portocală-onea”, procurorii politici din Direcția Națională Anticorupție încep să facă ceea ce știu ei mai bine: alegerea, pe sărite, a celor care pot face probleme lui Vater Klaus și partidului său.

Au început cu liderii PSD Arad, acuzați de mită prin vămi. Așa o fi, dar se știe de mult că zona Arad-Timiș este fieful PD-PDL-PNL și că tot ce mișcă acolo (și prin vămi), inclusiv în zona parchetelor, se întâmplă cu binecuvântarea și, probabil, la îndemnul discret al liderilor zonali.

După conducerea PSD Arad, a venit rândul lui Teodor Meleșcanu, care nu vrea să se mai întoarcă în PNL și nici să-l sprijine în Parlament cu cei câțiva adepți pe care îi mai are. Meleșcanu este chemat la DNA tot pe bază de Liviu Dragnea! Dacă nu le iese cu Meleșcanu, cel mai bine ar fi să-l aresteze preventiv (!!!) pe Liviu Dragnea, direct, măcar așa, să le provoace trăiri orgasmatice liberalilor și lui tătuca de la Cotroceni!

Chiar dacă fostul lider PSD este deja condamnat și băgat la beci, cazul Dragnea se pare că încă le stimulează libidoul, astfel încât dacă n-ar exista teleormăneanul, viața lor ar fi tare săracă!

După Meleșcanu, la refecul DNA a intrat și Călin Popescu Tăriceanu, amenințat probabil pentru că n-a ieșit mai repede din alianța cu PSD! Sau poate pentru că n-a răspuns rapid și convingător la întrebarea pusă de Iohannis: te lepezi de PSD?!

Ultimul pe lista parchetarilor politici este profesorul Mircea Beuran, luat pe sus cu mascații pentru o reclamație de mită de vreo doi ani vechime! „Teroristul” Beuran a fost „percheziționat” la domiciliu, la biroul de la Spitalul Floreasca și la biroul de la Universitatea de Medicină!

Nu se putea alege un moment mai bun pentru spectacolul hăituirii profesorului Beuran: ministrul Costache era musai să fie „extras” cât mai repede din multiplele scandaluri penale în care este implicat, doar nu degeaba este protejatul Georgetei și a lui Vater Klaus!

Și pentru asta trebuia târât în arena publică un doctor celebru care, culmea, le-a mai și dezvăluit și a lămurit poporului intențiile mortale la adresa pacienților români! Deci, nu uitați: au început campaniile electorale iar procurorii DNA, după puteri, încearcă și ei să direcționeze voturile, ca-n vremurile bune ale Codruței lui Petrov! Doar de-alde Portocală mai trebuie chemați sub arme!

#NEWS #GuvernulMeu