Basescu+Tariceanu=Love (consimtita)

Acum se declară îngrijorat și responsabil pentru soarta țării și nu scapă nici un prilej să-i atace pe Iohannis și pe Orban și să critice acțiunile sinistre ale guvernului liberal. Aproape în fiecare zi Tăriceanu aduce acuze la adresa celor care exercită în mod debil și periculos puterea și guvernarea.

Dar uită sau vrea să ne facă pe noi să uităm că el este unul dintre principalii acționari ai dezastrului politic de astăzi! S-a înhămat la căruța lui Iohannis dintr-un interes strict personal, mărunt, meschin pentru un om politic: Tăriceanu voia să fie candidatul PSD la președinție.

S-a dovedit, cu prisosință, că a avut un vis absurd, nerealizabil. Treptat, în ciuda curajului pe care și-l făcea singur, a rămas aproape fără partid. După ce a dat târcoale PNL și a încercat marea cu degetul, a fost ușuit cu scandal.

Citește și Pilotul lui Dragnea l-a dat de gol pe acesta în Dosarul Belina

Acum, ca un veritabil dâmbovițean, se întoarce către PSD. Vrea să intre într-o fel de coaliție cu social-democrații conduși de Marcel Ciolacu, orice fel de coaliție numai să intre pentru că miroase a faliment la ALDE.

Vin alegerile locale iar Tăriceanu n-are nas să candideze, cu șanse, nici măcar la vreo primărie de sector. Apoi vin parlamentarele iar ALDE trebuie urgent să caute niște liste străine pe care să se cațere. Doar PSD ar mai putea s-o facă dar, din câte știm noi, nu prea sunt locuri și pentru venetici, foști trădători, pe deasupra și nefolositori acum.

Lui Tăriceanu i-ar rămâne să încerce doar la PMP, unde-i jupân Băsescu, altă expresie a moralității! Ar fi ceva formidabil, nu-i așa?! Și ce dacă Băsescu l-a scuipat în trecut?! Ce nu este în stare să facă Tăriceanu “pentru țară”?!

Dar fostul premier liberal din perioada 2004-2008 nu trebuie să se supere, că nu este singurul în această situație! În general, politica românească a fost plină de derbedei, de nulități gonflate și de aventurieri! Rezultatul anilor de golăneli politice este starea României de astăzi.   

#NEWS #FaraEi

Băsescu Traian despre Călin Anton Constantin Popescu Tăriceanu