DNA

Detaliile cazului Sorina Pintea duc la ideea că DNA începe să iasă din adormirea la care a fost obligată de mizeriile tip Kovesi-Portocală. Numai că DNA iese din adormire turmentată sau poate, mai bine zis, cu aceleași apucături criminale.

Niciodată procurorii DNA nu au fost eminențe profesionale, nu au fost printre cei mai buni acuzatori, așa cum lumea s-ar aștepta să fie. Simpla amintire și imaginile găștilor de la Ploiești, de la Oradea etc. nu fac decât să confirme cele spuse mai sus.

Obișnuiți să lucreze la ordinele SRI, amărâți cu carte și experiență puține dar cu salarii uriașe, procurorii DNA au uitat de mult – dacă au știut-o vreodată – știința de acuzator public. Bazați pe interceptări, și acelea trunchiate, procurorii DNA nu știu nici măcar ce este un flagrant.

Suspendarea lui Iohannis?

Nu știm dacă fostul ministru al Sănătății este sau nu vinovată de acuzațiile care i se aduc. Conform unor amănunte din dosar este posibil ca cineva, denunțătorul sau altcineva, să fi încercat să ia bani folosindu-se de numele Sorinei Pintea.

Până una-alta, întrebarea este cum a fost flagrantul? Unde este procesul verbal al flagrantului? A pus mâna pe bani Pintea sau nu? Și dacă a pus mâna pe banii marcați, unde este consemnat acest lucru? Dacă i-ar atârna cineva lui Orban o sacoșă cu euroi pe clanța ușii de la apartament sau de la mașină, ar fi flagrant sau nu?

Până la urmă, Iohannis este președinte pe cinci ani, PNL cel debil este sub tutela lui Klaus, ministrul Justiției care a ales procurorul șef al DNA este liberal, urmează alegeri locale și generale, păi gașca DNA pe cine naiba vă așteptați să cerceteze?!

Pe Orban, pentru 25 de ordonanțe date noaptea ca hoții, pe Victor Costache, pentru transferul banilor de la spitalele publice către firmele private, pe Grindă pentru șmenuri la Satu Mare etc.?! Chiar dacă nu știe cum se face și ce este un flagrant, gașca linge și ea mâinile celor care i-au făcut un mare bine în viață.   

#NEWS #DNA