Klaus Werner Iohannis

Orlando Teodorovici, fostul ministru pesedist al Finanțelor, și-a exprimat opțiunea, strict personală, a ținut să precizeze, că președintele Iohannis ar trebui suspendat. Mai ales în lumina ultimelor decizii pe care Iohannis le-a luat:

„Din punctul meu de vedere, domnul preşedinte astăzi a încălcat, cu bună ştiinţă, Constituţia în spiritul său numind o persoană care nu numai că nu se califică pentru o astfel de funcţie, dar, efectiv, cât a fost în viaţa privată, cât a fost în viaţa oficială de ministru la Finanţe a acţionat strict împotriva interesului acestei ţări. Dovezile există, sper ca acea comisie de anchetă din Parlament care se constituie să arate foarte clar românilor cum au arătat ultimele două luni din 2019, cum s-a manipulat efectiv economia românească. Domnul Cîţu a crescut deficitul în mod nemeritat, lăsând la o parte veniturile, neîncasându-le cu bună ştiinţă şi crescând foarte mult, nejustificat, partea de cheltuieli, pentru ca România să aibă un deficit de 4,6%, cu toate că şi cele mai pesimiste previziuni din partea Comisiei Europene erau undeva la 3,6% deficit pe 2019”

a declarat Teodorovici pentru Agerpres. El a adăugat că preşedintele a nominalizat la funcţia de premier o persoană „care, clar, nu are cum să servească interesului ţării”.

La rândul său, deputatul PSD Liviu Pleșoianu a scris, după desemnarea lui Vasile Cîțu, că l-ar fi suspendat pe Klaus Iohannis încă din 2016.

Problema suspendării lui Iohannis trebuia pusă mai demult. Atunci când, în geacă roșie, instiga la ură și la eliminarea unui partid, a unor cetățeni, în fond, care au altă opțiune politică decât a sa. Văzând că nu i se întâmplă nimic ba, mai mult, că este foarte apreciat de grupuri de susținători rinocerizați, Iohannis a încălecat discursul antieuropean și a plusat tot mai mult pe îndemnul eliminării pesediștilor până când și-a făcut un program politic obsesiv din el și a câștigat alegerile.

PSD, cu pamperșii plini

În toată această perioadă, PSD-ul, condus și de Liviu Dragnea, și de Viorica Dăncilă, și de Mihai Fifor și de Orlando Teodorovici, a încasat la greu și nu a avut nici o reacție politică. Pamperșii i s-au umplut și i-au devenit PSD-ului un balast greu iar social-democrații au pierdut mult la alegeri.

Gata cu ifosele! Băsescu nu mai vrea la Primăria Capitalei!

Iohannis a continuat cu atacuri contra pesediștilor, chiar dacă târtița sa politică era asigurată pentru încă cinci ani. Argații săi din PNL au înlocuit și ei programele politice și de guvernare cu atacuri grosiere, cu minciuni manipulatoare și cu aceleași îndemnuri criminale la eliminare, inclusiv unul de dată recentă, cel al premierului desemnat Vasile Cîțu.

“Chiar şi Cîţu, astă-seară la Guvern, a folosit termenul <<depesedizare a ţării>>. Nu poţi să vii cu astfel de instigaţii la ură între oameni, trăim într-o ţară liberă şi suntem liberi să decidem ce opţiuni politice avem.”

mai spune Teodorovici.

Din păcate pentru ei, acum este cam târziu să-l mai dea jos pe Iohannis de pe tron. Și-n altă ordine de idei, credeți că Marcel Ciolacu îndrăznește să demareze o asemenea acțiune politică de anvergură?! Ciolacu este interesat de propria campanie pentru șefia PSD.

În rest, este foarte dispus să coabiteze cu Iohannis, chiar dacă neamțul l-ar mânca cu fulgi cu tot! Referitor la suspendare, PSD s-a ghidat după îndemnul leneșilor: „nu lăsa pe mâine ceea ce poți face azi, lasă pe răspoimâine!” Acum trebuie să plătească și ei! Românii suportă în fiecare zi politica idioată, de sclaveți timorați, dusă de pesediști în ultima perioadă!     

#NEWS  #GuvernulMeu