Foto - gazeta-romana.ro

Vasile Cîţu a postat pe pagina de socializare un mesaj în care susţine că cele trei luni au avut un efect pozitiv în economie. El vorbește și despre alegerile anticipate, fiind de părere că, dacă PNL va câştiga alegerile anticipatele „vor urma lucruri fantastice pentru toţi românii”.

„Toată lumea este de acord – fără niciun dubiu trei luni de guvernare PNL au avut efect pozitiv pentru economie”, scrie Vasile Cîțu.

„Am salvat de la naționalizare Pilonul II de pensii, agenţiile de rating consideră alegerile anticipate, implicit aruncarea PSD la groapa de gunoi a istoriei, un lucru pozitiv pentru rating-ul de ţară, instituţiile internaţionale şi băncile comerciale îşi revizuiesc în sus estimările pentru creşterea economică în 2020″, sunt alte măsuri enumerate de interimarul Cîțu.

La final, Vasile Cîțu spune că PNL va face „mai mult pentru români” și „urmează lucruri fantastice pentru toți românii”.

După ce și-a satisfăcut prietenii externi, cum scrie pe rețeaua de socializare și cum are grijă să le amintească mereu, Câțu, îi asigură pe români că urmează lucruri fantastice! Chiar asta așteptau românii îngrijorați de la guvernul liberal interimar! Nu-i interesează creșterea pensiilor și asigurarea salariilor, majorarea alocațiilor, nu-i interesează ce se întâmplă cu sistemul public de sănătate etc., îi interesează lucrurile fantastice ale lui Câțu!

Turcan când își prezintă bilanțul?

În sfârșit, dacă Cîțu și-a făcut bilanțul la trei luni, vicepremiera Turcan când și-o face bilanțul? Niciodată, pentru că n-are ce spune! Ce naiba să spună, că și-a mai tunat trupul de când e șefă în guvern, că se culcă sănătoasă noaptea și se trezește vie?!

Citeste si Teama de a merge la dentist, vindecată prin comă

Dar bilanțul la trei luni al zânei bune de la Ministerul Muncii și Protecției Sociale, cum o arăta? În afară de biata liftieră trimisă în șomaj, de bâlbe în funcționarea instituțiilor din subordine, de amenințări cu pensionarea la 70 de ani, de poze false cu țevile de apă caldă din București,  cu ce s-ar putea lăuda Violeta Alexandru?!

Dar veterinarul cel tăcut, de zici că-i mut, de la Agricultură, când și-o face bilanțul?! Dar lui “Grindă” din Focșani, prietenul DNA, i-o mai fi crescut viloaca?! Dar Costache-Polisano ce minciuni o să le mai toarne pacienților români?!

În sfârșit, guvernul Orban nu o să facă nici o carte albă a guvernării, pentru că e cam neagră, și tot ceea ce-i mai rămâne guvernului Orban 2 este să dea vina pe greaua moștenire a guvernului Orban 1, așa cum circulă o glumă bună pe rețelele de socializare!  

#News