Traian Băsescu

Gata cu ifosele, Traiane!

Se pare că e gata și cu intenția lui Traian Băsescu de a candida la Primăria Municipiului București. Dacă până acum amenința în toate direcțiile cum că de-ar veni Vodă înapoi peste urbe, ar fugi toți cu izmenele în vine și-ar renunța la candidaturi din oficiu, iată că acum acesta s-a răzgândit, zicând că oricum nu era el prea hotărât dacă să candideze sau s-o lase pe altă dată.

Băsescu îl susține pe Nicușor Dan

Odată cu anunțul care a rupt gura târgului de astăzi, și-anume că Nicușor Dan s-a dat pe PNL pentru alegerile locale de anul acesta, Băsescu a considerat că nu-i rost de irosit ocazii de lingușire, așadar și-a anunțat susținerea pentru acesta. Păi, cum vine asta? Susținem și PNL-ul, domn Băse?

De ce să fim răi, adevărul e că PMP nu este la prima sa declarație de susținere pentru Nicușor Dan. Așadar, haideți să vedem ce-a declarat fostul primar-ministru-președinte, Traian Băsescu:

”Sper că și USR – PLUS vor reacționa inteligent la această mișcare. Eu tot spun, de câteva luni, că Nicușor Dan poate reprezenta partidele de drepta. PNL a decis să nu mai vină cu perdanți, iar lucrurile merg spre bine. Dacă ne dă Dumnezu minte la toți și facem candidaturi în bloc pentru candidații dreptei, PSD pierde și sectoarele. O alianță PNL, PMP, USR nu are cum să piardă.

Eu m-am jucat puțin pentru a stimula partidele să găsească o soluție. Eu candidam ca să îmi salvez partidul. E soluția pe care o așteptam. Nicușor Dan e bine poziționat, în sondaje, fără a fi cel mai bine poziționat, la fel cum era și Rareș Bogdan. El va putea să strângă toate partidele, el este neutru.”, a declarat Traian Băsescu, la Digi 24.

Citește și: Voiculescu, luat prin suprindere de decizia lui Nicușor Dan

#News