Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu se pare că nu a acceptat chiar atât de ușor decizia lui Nicușor Dan de a candida pentru Primăria Municipiului București din partea PNL. Dacă inițial se vorbea despre o colaborare între cei doi, iată că acum nu se mai pune problema, întrucât știrea pe surse de dimineață s-a confirmat. Da, Nicușor Dan va candida, într-adevăr, din partea celor de la PNL, având toată susținerea acestora.

Ceea ce îl pune pe Vlad Voiculescu în dificultate, întrucât cei doi vorbiseră inițial să facă echipă, caz în care alianța USR-Plus avea să câștige.

Dacă Dan Barna nu s-a arătat chiar atât de afectat de decizia lui Nicușor Dan, nu același lucru se poate spune despre cei din Plus, care s-au declarat profund dezamăgiți. În frunte cu Vlad Voiculescu.

De altfel, probabil că ceea ce l-a deranjat cel mai mult pe Voiculescu este faptul că a aflat ultimul de decizia fostului său prieten de joacă, acest lucru dând startul unei mari dezamăgiri pentru acesta.

Citește și: Nicușor Dan, candidat din partea PNL la Primăria Capitalei?

În altă ordine de idei, o sursă din cadrul USR susține faptul că lui Vlad Voiculescu i s-ar fi sugerat chiar să renunțe la candidatură. „Îi este greu să accepte că a ieșit din joc”. Cu Nicușor Dan ca principal oponenent, aceleași surse susțin că Voiculescu nu ar mai avea nicio șansă.

#News