USR-ista Clotilde Armand îl critică pe Ludovic Orban, după anunțul liderului PNL privind sprijinirea candidaturii lui Nicușor Dan pentru Primăria Municipiului București. Deși laudă decizia liderul PNL de a își declara susținerea, Clotilde Armand subliniază că „de la vorbe până la fapte e drum lung în politică”.

USR-istă cu iz franțuzesc nu crede în alianța Orban-Dan, pentru Primăria Capitalei

„E lăudabil că dl. Ludovic Orban ne-a declarat că-l susține pe candidatul USR București pentru funcția de primar al Capitalei. Dar de la vorbe până la fapte e drum lung în politică”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Reamintim că Ludovic Orban a anunțat, joi, că va propune conducerii lărgite a PNL ca partidul să-l susțină pe Nicușor Dan în cursa pentru Primăria Capitalei. Acesta a arătat că așteaptă și sprijinul altor partide.

„Nu i-am solicitat lui Dan (n.r. Nicușor) să se înscrie în PNL, pentru a ține deschisă posibilitatea de a fi susținut și de alte partide”, a precizat liderul liberalilor.

Nicușor Dan, luat prin surprindere de susținerea lui Orban

Nicușor Dan i-a transmis un mesaj de mulțumire liderul PNL, Ludovic Orban, la scurt timp după ce acesta a anunțat susținerea formațiunii sale pentru candidatura acestuia pentru Primăria Municipiului București.

„Mulțumesc președintelui PNL, Ludovic Orban, pentru susținerea candidaturii mele la Primăria Capitalei. Este un gest de mare responsabilitate politică, în condițiile în care PNL-ul are în interiorul său persoane foarte competente pentru această poziție. 

Citește și Băsescu îi dă zero șanse lui Cîțu ca premier: PSD se va răzbuna

Prin acest gest de responsabilitate, dorința bucureștenilor de a avea un candidat unic al Opoziției împotriva administrației Firea – PSD este foarte aproape de a fi realizată”, a afirmat Nicușor Dan.

#NEWS