Traian Basescu

Candidatul PMP la Primăria București, Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, într-o conferință de presă că nu se va retrage din cursă, chiar dacă este intens vehiculată această variantă.

„Nu sunt geambaș de voturi. Acum lupt pentru voturi pentru că, politic, alianța USR-PNL ne-au scos din alianță cu o săptămână înainte de depunerea listelor. Nici nu cumpăr, nici nu vând voturi. Cum să mă retrag?”, a spus europarlamentarul Traian Băsescu.

PNL și USR PLUS, „nepricepuți politic”.

„Şi liberali şi USR sunt atât, vreau să spun un lucru urât dar fără să jignesc, aşa că mâ gândesc cum să formulez – sunt atât de nepricepuţi politic încât nici prin cap nu le trece o asemenea soluţie. Ei îşi vor lua răsplata când vor constata că au mers pe un om pe care îl vor lăsa fără sprijin şi atunci vor fi condamnaţi, pentru că nici liberalii nu vor binele lui Nicuşor şi cu atât mai puţin bişniţarii de la USR care conduc organizaţia de la Bucureşti. Deci nu cred că au atâta minte să îi spună lui Nicuşor să se retragă în favoarea mea. Dacă vreţi să glumim sâmbăta – recunosc că sunt cel mai bun, dar nu vor face acest gest”, a afirmat Traian Băsescu.

Conferință de presă Președintele Traian Băsescu

Publicată de Traian Băsescu pe Sâmbătă, 12 septembrie 2020

Orban, „rebut politic și gogoșar incompetent”

Dacă zilele trecute, Orban a anunțat că își dorește o alianță guvernamentală cu UDMR și PMP, replica lui Băsescu în această privință este una extrem de dură.

„Cât credeți că mai pot eu să cred în acest rebut politic care se numește Ludovic Orban, care ne-a pus într-o situțaie incredibilă. Domnul Orban ne-a anunțat că ei merg singuri cu USR. Cum să cred eu că mai vor o alianță? Ba cred că Orban va fi ultimul în care PMP să creadă. Nu-l crede nimeni pe acest gogoșar incompetent care a ajuns și premierul României.

Înainte de Orban a fost doamna Dăncilă, când te uiți la bâlbâielile lui Orban, nu poți să spui decât rebuturi politice. Nu înseamnă că e rebut uman, dar politic sigur”, a mai spus Traian Băsescu, fost primar (2000-2004) și fost președinte al României.

Citește și: Ludovic Orban vrea guvernare cu UDMR și PMP

#News