Foto: Facebook

Oana arată deosebit de tânără pentru cei 41 de ani, iar Viorel nu arată tocmai viu. Au fost mereu subiect de discuții, scandaluri și știri false.

Nu o singură dată presa a anunțat că Viorel Lis s-ar fi dus să-și caute o nouă soție printre îngeri. Sau că s-ar fi destrămat celebrul cuplu Lis. Sau că motivul mariajului ar fi doar fosta funcție a mirelui. Sau banii acestuia.

Dacă este să demontăm câteva radiografii ale căsătoriei, trebuie să menționăm că Oana Lis, actuala parteneră de viață a lui Viorel Lis, avea doar 18 ani când aceștia s-au cunoscut. Adică, un calcul simplu, ne arată că sunt împreună de peste 20 de ani.

Ce se întâmplă când unul are 41 de ani și celălalt se apropie de 80 de anișori? Se discută viața de după. Nu, nu e vorba de rai, iad sau purgatoriu, e vorba de ce s-ar întâmpla dacă fostul primar al Bucureștiului chiar s-ar duce să candideze printre îngeri:

”Viorel s-a uitat azi galeș și protector la mine și mi-a zis…”Când oi muri, nu vreau să suferi, nu vreau să-ți închizi viața! Vreau să-ți găsești unul tânăr și să vă bucurați împreună! Unul de vreo 60 ani așa”, a scris Oana Lis pe o rețea de socializare.

Și totuși. Viața merge înainte, cu suișuri și coborâșuri, cu câștiguri și pierderi, exact ca la un joc de păcănele. Și spun păcănele pentru că prima ieșire de după pandemie a avut ca destinație jocul și pasiunea lui Viorel:

”Am fost și eu pentru prima dată la păcănele, cum zicea lumea, acolo se formează și un grup de prieteni cu care ne era dor să ne vedem. Sunt noi reguli, cu mască, să te dezinfectezi, dar siguranța este cea mai importantă, dar în același timp nu putem trăi într-o cutie, într-un beci”, a spus Oana Lis pentru ”Antena Stars”.

Citește și: Moise Guran a ieșit la pensie. Unde se ascunde?

#News

Foto