Alexandra „Mr. Saxobeat” evoluează solo

Alexandra Stan și Emanuel s-au căsătorit în mare secret, la Câmpulung Muscel

Doar câteva luni a rezistat mariajul dintre Alexandra Stan „Mr. Saxobeat” și Emanuel. Iar dacă nunțile, starea civilă, de la Câmpulung Muscel, și ceremonia religioasă, de la Constanța, au putut să le organizeze în mare secret, nu același lucru s-a întâmplat și la despărțire, un moment presărat de mesaje mai mult sau mai puțin voalate. Primul pas, ștergerea de către Emanuel a tuturor pozelor cu Alexandra, de pe Instagram, dar și un mesaj care dădea de înțeles că „până aici a fost”: „În dragoste nu există frică, ci dragostea desăvărşită izgoneşte frica, pentru că frica are cu ea pedeapsa şi cine se teme n-a ajuns desăvârşit în dragoste”, a fost mesajul postat de  Emanuel pe contul de Instagram, citat de Click.

Reacția Alexandrei a fost în același ton, mesajul postat de aceasta era doar o confirmare a separării. „A fost odată ca niciodată / Să ne îndrăgostim / Eram atât de siguri / Orbiţi de stelele de deasupra / Am încercat şi am încercat să te avertizez / Că m-aş putea destrăma / Toate zidurile mele s-au prăbuşit asupra mea / Nu mă poţi salva / Toate zidurile mele s-au prăbuşit asupra mea / Nu mă poţi schimba”, sunt versurile piesei din videoclipul postat de Alexandra Stan.

Semn că atunci când ești îndrăgostit asculți muzica, iar când ești despărțit, sau urmează să se întâmple asta, asculți și versurile.

Alexandra, bisexualitatea să îi fi pus capăt mariajului?

Căsătoria Alexandrei cu Emanuel a venit la scurtă vreme după ce artista recunoștea că este bisexuală, într-o lume care condamnă înclinațiile sexuale, altele decât ale lor, considerate ca fiind normale.

„Da, uneori! Nu sunt tot timpul! Eu iubesc și bărbații și femeile. Vine tot din capacitatea mea mare de a iubi. Eram eu cu un bărbat și cu o femeie, când era în grup. Acum nu aș simți să fac asta. Simt că energia asta sexuală, dacă o pierd, nu se mai manifestă niște lucruri. N-am făcut sex de dinainte să plec la Survivor. Simt că nu pot să mă concentrez pe ceea ce am de făcut. Mi-a plăcut să experimentez”, a declarat Alexandra Stan la Kanal D, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și: Alexandra Stan se apără în fața „fanilor”