Alexandra Stan se apără în fața „fanilor”

Artista face reclame „la ce vrea ea”

Alexandra Stan a fost certată de către cei care o urmăresc pe rețelele de socializare, fani sau nu, pentru produsele pe care aceasta le promovează, relatează SpyNews. Iar replica sa nu a întârziat să apară. Una destul de dură ce-i drept, căci până la urmă fiecare este liber să decidă ce anume promovează și cât de mult îi poate afecta imaginea publică. Și cu riscul de a pierde ceva urmăritori, Alexandra Stan a fost foarte directă.

„Nu mai fiți ignoranți. Citiți, informați-vă! Nu e treaba voastră ce promovez eu, dacă nu vă convine sunteți liberi să-mi dați unfollow”, a spus Alexandra Stan pe pagina sa de Instagram, extrem de nervoasă, după ce unii i-au criticat activitatea din mediul online, potrivit sursei menționate.

Printre produsele promovate sunt sisteme de fumat, aparat de apă alcalină ori site-uri de fashion, Alexandra Stan fiind imaginea multor obiecte ori scoțând la înaintare lucruri care ei i-au făcut bine ori îi plac.

Alexandra Stan, căsătorie secretă

În ciuda numeroaselor poze mai sumare de pe conturile sale de socializare, Alexandra este „femeie la casa ei”, aceasta s-a căsătorit în urmă cu ceva vreme cu iubitul său, Emanuel. Atât „starea civilă”, cât și ceremonia religioasă au fost făcute în mare secret, „civila” la Câmpulung Muscel, fiind oficiată de fosta vedetă Pro TV, Elena Lasconi, primarul din Muscel.

Căsătoria a venit la scurtă vreme după ce Alexandra Stan recunoștea că este bisexuală, într-o lume care condamnă înclinațiile sexuale, altele decât ale lor, considerate ca fiind normale. 

„Da, uneori! Nu sunt tot timpul! Eu iubesc și bărbații și femeile. Vine tot din capacitatea mea mare de a iubi. Eram eu cu un bărbat și cu o femeie, când era în grup. Acum nu aș simți să fac asta. Simt că energia asta sexuală, dacă o pierd, nu se mai manifestă niște lucruri. N-am făcut sex de dinainte să plec la Survivor. Simt că nu pot să mă concentrez pe ceea ce am de făcut. Mi-a plăcut să experimentez”, a declarat Alexandra Stan la Kanal D.

Citește și: Alexandra Stan, două nunți, în două luni