Horoscop azi, joi 13 octombrie 2022

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Aspectul celest esențial al zilei este oferit de trigonul Lunii de pe Gemeni cu planeta Mercur de pe Balanță. Această poziționare astrologică ne vorbește de: istețime, comunicativitate, adaptabilitate, elocvență și receptivitate intelectuală. Este, per ansamblu, o zi foarte potrivită pentru călătorii, pentru munci de ordin intelectual, comercial sau literar, precum și pentru acțiuni și activități de tip social, public.

BERBEC

Veți comunica într-un mod mai sensibil, empatic și afectiv! Vi se relevă o zi cu spor la drumuri scurte. Vi se prevăd reușite frumoase și în afaceri, precum și în treburi de ordin legal.

TAUR

Veți avea parte de spor la bani! Vă puteți descoperi și unele talente cumva mai sensibile, gentile. La locul de muncă veți munci foarte iscusit și veți colabora optim cu colegii.

GEMENI

Aștrii zilei vă arată mai afectivi, romantici și protectivi! Per total, veți atrage asupra dumneavoastră energii destul de faste. Veți comunica extraordinar de bine cu persoana iubită!

RAC

Veți fi mai intuitivi, creativi și imaginativi! Totodată, astrele vă relevă și mai sensibili și receptivi la suferințele și necazurile celor din jur! Relaționarea generală cu membrii familiei va fi foarte bună!

LEU

Puteți câștiga prietenia unei femei mai mature! Aveți parte de o zi fastă pentru studiu, evaluări și călătorii. Puteți primi și o veste destul de interesantă despre sau de la o persoană mai tânără.

FECIOARĂ

Veți fi ceva mai populari și bine văzuți de către societate. Veți obține reușite frumoase în planul carierei! Este o zi de bun augur și pentru discuții și negocieri legate de bani!

BALANȚĂ

Puteți primi și o veste fericită despre sau de la o femeie mai în etate de la mare depărtare. Per ansamblul zilei vă veți reliefa mai isteți, comunicativi și sociabili. Veți avea o zi plină de evenimente!

SCORPION

Astrele vă relevă cumva mai echilibrați sub raport afectiv, lăuntric. Puteți afla și un secret foarte interesant și important! O persoană mai tânără vă va ajuta într-un mod mai subtil.

SĂGETĂTOR

Veți avea o zi destul de favorabilă în planul cuplului. Puteți câștiga și prietenia ori amiciția unei persoane foarte sociabile și inteligente! Este o zi oportună pentru ieșiri și întâlniri publice.

CAPRICORN

Puteți resimți o remediere în cele ce țin de sănătate. Raporturile cu colegele mai mature de la job vor fi în general pozitive. Puteți primi și o veste legată de o eventuală promovare!

VĂRSĂTOR

Veți avea parte de o zi plăcută în viața sentimentală. Se observă un bun randament și în cele ce țin de examinări. Puteți primi și o veste de bun augur de la sau despre o persoană mai tânără de la mare depărtare.

PEȘTI

Vi se preconizează o bună înțelegere cu membrii familiei. Este o zi potrivită pentru a plănui unele schimbări majore în casă. Puteți rezolva cu succes și o chestiune ce ține de un împrumut ori de o creditare.

Horoscop HashtagNews