Horoscop azi, miercuri 17 august 2022

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Aspectul celest determinant al zilei este oferit de trigonul lui Mercur de pe Fecioară cu Uranus de pe Taur. Acest unghi astrologic electrizant ne vorbește de: originalitate, inventivitate, nonconformism, inovativitate și chiar și genialitate. Astfel, discutăm de o fantastică zi ce ne va deschide larg orizonturile mentale, intelectuale.

BERBEC

La job veți munci într-un mod foarte rapid, eficient și inteligent! Puteți primi și unele vești cumva pozitive legate de starea dumneavoastră de sănătate. Vi se poate ivi și șansa unui câștig bănesc spontan!

TAUR

Veți comunica mult mai bine cu persoana iubită, putând soluționa cu claritate unele probleme de cuplu! Este o zi fastă și în relaționarea cu proprii copii! Vă veți arăta și foarte inventivi, dinamici, rebeli, spirituali și deschiși la nou!

GEMENI

Vi se preconizează discuții de bun augur cu familia! Totodată, este o zi potrivită și pentru a gândi și plănui schimbări importante legate de mediul fizic al casei. Vi se poate prezenta și o remediere neașteptată în cele ce țin de sănătate.

RAC

Vă veți arăta foarte sociabili, comunicativi și isteți! Este o zi extraordinar de fastă pentru studiu, examinări și drumuri scurte! Mai puteți obține și prietenia ori chiar protecția unui bărbat mai excentric!

LEU

Discuțiile și negocierile legate de bani vă vor fi de bun augur în această zi! Vă mai puteți descoperi și potența și unele talente de ordin comunicațional, literar sau comercial. Vi se poate reliefa și oportunitatea unei promovări profesionale!

FECIOARĂ

Astrele zilei vă arată foarte inteligenți, adaptabili și elocvenți! Veți fi mai mereu în mișcare, însă cu mare folos! Puteți primi și o veste surprinzătoare, precum și pozitivă, de la mare depărtare!

BALANȚĂ

Veți reliefa o intuiție extraordinar de bună! Se poate să aflați și un secret chiar valoros! Puteți rezolva într-un mod mai curios și o chestiune ce ține de o datorie! Sunteți însă predispuși spre accidente mai ciudate, deci fiți ceva mai atenți!

SCORPION

Puteți câștiga prietenia unei persoane mai tinere foarte comunicative și inteligente! În viața de cuplu se pot așterne unele evenimente mai inedite, dar frumoase! Este o zi de bun augur și pentru afaceri mai de nișă!

SĂGETĂTOR

Este o zi cu noroc pentru discuții și negocieri legate de carieră! Puteți obține și o doză mai înaltă de notorietate! În privința sănătății astrele vă rezervă unele indicii mai faste!

CAPRICORN

Aveți parte de o zi prielnică pentru călătorii mai lungi! Puteți primi și o veste mai deosebită de la mare depărtare! Este o zi fastă și pentru evoluție intelectuală! În dragoste vă puteți aștepta la unele ipostaze mai speciale!

VĂRSĂTOR

Puteți negocia cu succes o chestiune ce ține de un împrumut, un ajutor financiar, o restituire ori chiar o moștenire! Totodată, aveți și un risc mai semnificativ de accidente de circulație! În familie vi se pot reliefa evenimente mai inedite!

PEȘTI

Aștrii zilei vă relevă o zi foarte prielnică pentru afaceri, negocieri, contracte și chestiuni de ordin legal și litigios. Și comunicarea cu persoana iubită va fi foarte bună! Puteți primi și o veste cumva mai stranie, dar, cel mai probabil, fericită.

Horoscop HashtagNews