Horoscop azi, duminică 28 mai 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Aspectul astral dominant al zilei este redat de cuadratura Soarelui de pe Gemeni cu planeta Saturn de pe Pești. Acest unghi astrologic ne vorbește de: severitate, inhibare, pesimism, încăpățânare, frustrare, egoism și blocaje. Soluția depășirii turbulențelor aduse de către acest aspect astral mai problematic stă, în principal, în dezvoltarea și cultivarea unor trăsături și calități ce țin de: încredere de sine, stăpânire de sine, ambiție, determinare, perseverență, vigoare și înțelepciune.

BERBEC

Căutați să nu luați decizii mari în această zi, deoarece s-ar prea putea să greșiți! Fiți ceva mai amiabili și respectuoși și în comunicare! Din păcate, puteți atrage și dușmănia ascunsă a unei persoane mai mature!

TAUR

Vă puteți arăta extrem de risipitori când vine vorba de bani! Totodată, pe parcursul zilei s-ar putea să vă reliefați și cumva mai puțin competenți. Există riscul și unui conflict mai dur cu un prieten mai în vârstă sau doar mai vechi.

GEMENI

Astrele vă relevă cumva mai plini de sine, vanitoși și mofturoși. Este absolut necesar să încercați să vă mai domoliți comportamentele abuzive! În cele ce țin de profesie se poate prezenta un blocaj important!

RAC

Puteți resimți o tendință de retragere și de însingurare, fiind necesar să încercați să fiți ceva mai optimiști și mai încrezători în viață. Fiți atenți și cu sănătatea! Nu este, sub nici o formă, o zi indicată pentru călătorii pe alte meleaguri!

LEU

Din nefericire, se poate prezenta o deteriorare majoră a relației dumneavoastră cu un prieten mai renumit! Aveți și un risc mai înalt de accidente, deci fiți ceva mai grijulii!

FECIOARĂ

Vi se poate reliefa un conflict cu șefii! Nu este o zi prielnică pentru a face mari schimbări în carieră! În viața maritală vi se pot ivi unele divergențe chiar severe!

BALANȚĂ

Nu este o zi recomandată pentru călătorii mai lungi. Puteți primi și o veste mai neplăcută despre sau de la un bărbat mai important de la mare distanță. La locul de muncă vi se poate reliefa un conflict cu o persoană mai în etate.

SCORPION

Vi se prezintă un risc ceva mai semnificativ de incidente ori de accidente, așadar fiți mult mai prudenți! Totodată, aștrii zilei vă arată și cumva mai frământați și cam dificili. Și în dragoste vi se pot isca unele divergențe mai serioase!

SĂGETĂTOR

Calmați cu tact orice potențial conflict ivit în viața de cuplu! Nu este o zi cu noroc pentru afaceri, negocieri și treburi de ordin legal! Vi se mai pot prezenta și unele necazuri legate de o persoană mai vârstnică din familie.

CAPRICORN

Puteți resimți unele probleme de sănătate mai serioase! La locul de muncă pot interveni unele evenimente destul de deranjante! Fiți ceva mai diplomați, dar și mai pozitivi, în comunicare!

VĂRSĂTOR

Din cauza orgoliului pătimaș vă puteți lovi de unele neînțelegeri mai aspre în viața sentimentală! Încercați să fiți mult mai atenți și cu gestionarea bugetului!

PEȘTI

Din păcate, puteți intra într-o ceartă destul de urâtă cu un bărbat cu autoritate din familie! Nu este o zi bună pentru a face schimbări majore legate de locuință! Încercați să fiți ceva mai senini, echilibrați și înțelegători cu ceilalți!

Horoscop HashtagNews