Horoscop azi, luni 29 mai 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul astral principal al zilei este oferit de trigonul Lunii de pe Fecioară cu planeta Uranus de pe Taur. Acest aspect celest destul de pozitiv ne expune viguros noțiuni ce țin de: inventivitate, originalitate, independență, imaginativitate și inovativitate. Este o zi a spiritelor libere, a descătușării și a non-conformismului!

BERBEC

Aveți parte de indicii ceva mai bune în planul sănătății! Relațiile cu colegii de la job se vor arăta destul de pozitive. Când discutăm de bani, e foarte probabil să obțineți un frumos câștig neașteptat!

TAUR

Veți avea parte de evenimente plăcute, delicate și gingașe în viața romantică. Este o zi prielnică chiar și pentru petreceri! Aștrii zilei vă arată și cumva mai neînfrânați, independenți și dinamici.

GEMENI

Vi se preconizează o relaționare mai favorabilă cu femeile din familie. Per general, vi se preconizează o zi cu evenimente destul de neobișnuite, chiar curioase, însă de bun augur pentru interesele dumneavoastră!

RAC

Veți comunica într-un mod mai natural, deschis și elocvent. Puteți primi și o veste destul de bună! Mai puteți obține și prietenia unei persoane ușor excentrice. Astrele vă arată și foarte visători, idealiști și originali!

LEU

Vi se relevă o zi cu spor la bani! Totodată, vă mai puteți descoperi, rafina sau potența unele talente de ordin sensibil sau artistic. Vi se poate reliefa și o oportunitate specială de evoluție profesională!

FECIOARĂ

Vă veți arăta cumva mai emoționali, protectivi și senini sufletește! Vă puteți aștepta chiar și la posibilitatea unei călătorii neprevăzute anterior! Totodată, vă puteți releva și cumva mai receptivi și inovativi sub raport intelectual.

BALANȚĂ

Aștrii zilei vă prezintă cumva mai intuitivi, spirituali și chiar și misterioși! Este o zi bună pentru a vă pune la bătaie talentele de ordin creativ! Aveți parte și de un mic risc de incidente ori accidente ceva mai ciudate, deci fiți mai atenți!

SCORPION

Puteți câștiga prietenia unei femei mai în vârstă. Aveți parte de o zi prielnică și pentru afaceri, îndeosebi pentru acelea mai de nișă. În viața de cuplu puteți întâmpina unele evenimente mai speciale și inedite!

SĂGETĂTOR

Astrele vă relevă destul de populari și bine văzuți de către societate. Vi se mai preconizează și un bun succes în carieră! În planul sănătății puteți resimți o ameliorare semnificativă neașteptată.

CAPRICORN

Aveți o zi fastă pentru studiu, evaluări și călătorii. Puteți primi și o veste bună despre sau de la o femeie mai în etate de pe alte meleaguri. În viața romantică vă puteți aștepta la unele ipostaze cumva mai năstrușnice și curioase!

VĂRSĂTOR

Puteți beneficia de un mic ajutor financiar, bănesc. Vi se mai relevă și unele evenimente speciale în viața familială! Este o zi bună și pentru a aduce modificări radicale în cele ce țin de spațiul domestic.

PEȘTI

Vi se relevă o zi romantică, tandră și sensibilă în viața de cuplu. Relațiile generale cu cei din jur vor fi și acestea cumva mai gentile, amiabile și împlinitoare. Veți comunica și într-un mod cumva mai natural, degajat și hazliu!

Horoscop HashtagNews