Horoscop azi, miercuri 28 decembrie 2022

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul astral reprezentativ al zilei este redat de cuadratura Lunii de pe Pești cu planeta Marte, în retrogradare, de pe Gemeni. Acest aspect celest ne vorbește de ipostaze ce țin de: duritate, impulsivitate, combativitate, irascibilitate și rea-credință. Pentru a mai ține în frâu expresia astrologică turbulentă a acestei zile, astăzi ar cam fi necesar să ne cultivăm și să ne dezvoltăm, mai ales, unele trăsături și calități ce țin de tărie și de reziliență emoțională și psihică.

BERBEC

O femeie mai în etate poate încerca să vă saboteze! Puteți resimți și o stare afectivă cumva mai turbulentă și neașezată. Vă poate parveni și o veste destul de nefastă! Nu este o zi potrivită pentru învățătură și evaluări.

TAUR

Fiți ceva mai diplomați și mai concilianți în relația cu prietenele. Totodată, astrele vă arată și o potențială pierdere importantă sub raport financiar, bănesc!

GEMENI

Nu este o zi tocmai favorabilă pentru întreprinderi majore de ordin social, public! Imaginea dumneavoastră socială poate cunoaște o ușoară deteriorare! Vă puteți arăta și cumva mai aspri și dificili.

RAC

Vă puteți prezenta destul de schimbători, dar și cam superficiali, când discutăm de idei și chiar și de principii de viață. Fiți ceva mai grijulii la călătorii mai lungi! Totodată, ar fi înțelept să fiți și ceva mai atenți cu sănătatea!

LEU

Vi se preconizează o zi cumva mai nefastă sub raport afectiv. Astrele vă mai relevă și un risc de conflict cu un prieten relativ mai tânăr. Vi se mai pot înfățișa și unele greutăți legate de planurile dumneavoastră de viitor.

FECIOARĂ

Persoana iubită se poate arăta cumva mai capricioasă și instabilă per ansamblul zilei. Nu este o zi de bun augur nici pentru afaceri sau alte ipostaze ce țin de parteneriate. Vi se mai pot reliefa și unele lezări sub raport profesional, social!

BALANȚĂ

Vi se pot reliefa unele minore dificultăți în relația cu o colegă mai matură de la locul de muncă. Nu este o zi de bun augur pentru călătorii la mare depărtare!

SCORPION

Din păcate, puteți avea parte de o zi cumva mai tensionată în viața romantică. Vi se mai pot ivi și mici probleme în relația cu copiii. Totodată, vi se mai arată și un risc destul de important de accidente, așadar fiți ceva mai precauți!

SĂGETĂTOR

O femeie mai matură din familie poate avea parte de unele mici necazuri. Din nefericire, vi se mai arată și un risc destul de înalt de ceartă în viața maritală!

CAPRICORN

Încercați să fiți ceva mai concentrați, dar și mai realiști, sub raport mental, intelectual pentru a nu lua mai apoi unele decizii teribil de nepractice. Vi se mai pot reliefa și unele probleme ce țin de ipostaza sănătății!

VĂRSĂTOR

Puteți avea parte de unele mici neajunsuri când vine vorba de bani. În cele ce țin de viața romantică, aștrii zilei vă preconizează unele evenimente cam dure!

PEȘTI

Astrele vă preconizează o dispoziție cumva mai agitată per ansamblul acestei zile, fiind necesar să căutați să vă echilibrați starea afectivă! Vi se mai pot releva și unele conflicte aspre cu părinții!

Horoscop HashtagNews