Alexandra Stan, două nunți, în două luni

În vremurile în care puterea internetului și a rețelelor de socializare este atât de mare, Alexandra a reușit să organizeze nunta secretă cu destul de multă ușurință.

Cântăreața Alexandra Stan s-a căsătorit, în mare secret, în urmă cu două luni, iar anunțul a fost făcut abia acum, după ce a fost oficializată și cununia religioasă, după cum a anunțat primarul din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, într-o postare făcută pe Facebook. Starea civilă a avut loc în orașul de baștină al soțului Alexandrei, Emanuel, iar căsătoria religioasă a avut loc la Constanța, de unde este artista.

„Mă bucur că, în urmă cu două luni, am oficiat, «în secret», căsătoria Alexandrei Stan cu câmpulungeanul Emanuel.  Au fost multe lacrimi de bucurie, emoții, atât din partea mirilor, rudelor, dar și din partea mea. Cred că a fost cea mai emoționantă oficiere de căsătorie pe care am avut-o de când sunt primar.  Căsătoria lor nu mai este un secret pentru că tinerii au hotărât acum să facă public acest fapt. Am respectat și respect dorințele oamenilor și cred că faptul că nu a «transpirat» nimic despre această căsătorie spune multe”, a scris fosta prezentatoare de la Pro TV, ce din toamnă este primar în Câmpulung Muscel.

Dacă la „starea civilă” tinerii au abordat o ținută tradițională, dar non-conformistă în același timp, cu rochie de tip ie, respectiv ie, dar cu încălțăminte sport, altfel au stat lucrurile la cea de-a doua parte a evenimentului, unde eleganța a fost cuvântul de ordine.

Alexandra și Emanuel, cununia religioasă pe Litoral

În vremurile în care puterea internetului și a rețelelor de socializare este atât de mare, Alexandra a reușit să organizeze nunta secretă cu destul de multă ușurință, singurele „neajunsuri” au fost cele legate de faptul că nu a putut avea toți prietenii aproape.

„Cel mai mare minus este că n-am avut prietenii aproape, dar a fost o ceremonie frumoasă. Ceremonia religioasă am avut-o la Constanța, la Biserica Sf. Nicolae. Am fost cununați chiar de preotul care a cununat-o și pe sora mea, care mi-a botezat nepoții. E părintele meu duhovnic. A venit la Constanța și părintele lui duhovnic, care este călugăr și care slujește la Mănăstirea Sitaru, de aici de lângă București, și a fost o ceremonie foarte frumoasă. Am avut și cor, a fost totul ceva de vis, intim. Am fost doar noi, familia, nașii și atât”, a declarat Alexandra Stan, citată de Viva.

Citește și: Alexandra Stan și-a recunoscut bisexualitatea