Bianca Drăgușanu, show de senzație la bară

Bianca Drăgușanu face senzație în cluburile de fițe. Cu extensii brunete, ce o fac aproape de nerecunoscut, noroc de formele sale care au consacrat-o, Bianca Drăgușanu a oferit un show de senzație, iar dansul său la bară, postat pe rețelele de socializare, i-a adus nenumărate laude. De altfel, multe dintre urmăritoarele de pe social media o consideră pe Bianca nu doar „cea mai frumoasă femeie”, dar văd prin ea „perfecțiunea”. Nici nu este greu, având în vedere că mare parte din banii pe care îi face blonda, sunt din vânzarea propriei imagini. Fie că vorbim de salon de videochat sau de altele dintre contractele sale.

De la imaginea unui videochat la un job într-un salon

Deși sunt divorțați de ceva vreme, Bianca Drăgușanu și Victor Slav sunt în relații bune, de dragul fetiței pe care o au împreună. Ba chiar fiecare a încercat să își refacă, într-un mod viața. Cu mai multe relații ulterioare divorțilui, Victor Slav și-a asumat-o pe cea mai recentă, una ușor controversată, având în vedere trecutul pe care îl are actuala sa iubită, care a lucrat într-un videochat.

Bianca Drăgușanu pare să fie de acord cu relația fostului soț, mai mult, susține că nu are nicio problemă cu  aceasta, mai mult, că nu condamnă acest gen de activitate, ori pe femeile care se ocupă cu așa ceva. Iar declarația nu trebuie să ia pe nimeni prin surprindere, căci banii sunt motivul principal pentru care femeile ar trebui să lucreze într-un studio de videochat.

„În general, îmi este greu să-mi las copilul cu o altă femeie, dar, pentru că am încredere în el, știu că face alegeri corecte, că e un bărbat cerebral și că fata stă cu el. Știam de acest detaliu despre ea, dar cred că, până la urmă, nu este de condamnat pentru că este o femeie care știe ce face. Fata mea e mare, nu mi-a spus niciodată nimic rău despre ea, nu are de ce să-mi fie frică. Până la urmă, eu sunt leoaică și nu cred că ar vrea să intre în conflict cu o leoaică. Deocamdată stau liniștită! Oricum, copilul trăiește și locuiește cu mine, se duce o dată la două săptămâni la tatăl ei acasă, o zi. Deci, nu cred că cineva ar vrea să intre în conflict cu o leoaică. E doar o femeie care a avut o activitate pe care eu nu o condamn. Nu am nicio problemă! Fiecare are un trecut, un bagaj, fiecare știe ce e mai bine de făcut”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Cancan.

Citește și: Bianca Drăgușanu nu face avere din frumusețe, ci din inteligență