Carmen Tănase renunță, pe moment, la actorie

„Aștept să se termine descreierarea”

Actrița Carmen Tănase refuză să i se impună testarea Covid, motiv pentru care a anunțat, la Antena 3, că va renunța la actorie până se va termina „această descreierare”, relatează WOWBiz. În acest context, actrița, cunoscută ca o persoană înverșunată împotriva Covid, teste, măsuri, a povestit că a renunțat la o filmare pentru că i s-a cerut să prezinte testul Covid.

Mai mult, aceasta a precizat că va urma o perioadă de autoizolare, în care nu va merge la niciun fel de eveniment, fie profesional, fie personal, dacă i se va cere testul de anticorpi sau testul Covid la intrare.

„Da! Mi s-a cerut pentru o filmare și am renunțat la filmare. Nu mă duc (n.r. la orice eveniment pentru care i se cere test Covid). Da, aștept să se termine această descreierare. Orice demență și deviație din istorie, la un moment dat, s-a terminat”, a declarat artista.

Carmen Tănase, principială peste măsură

Cât privește vaccinarea împotriva Covid, pentru a-și putea continua activitatea profesonală, Carmen Tănase a precizat că impunerea acestui lucru este în afara legii. „Nu cred că se va întâmpla. Eu v-am mai spus, lucrul acesta e ilegal, e în afara legii. Când se vor schimba legile, atunci mai discutăm. Deocamdată nu e legal și nu poate fi pus în practică. Nu ar fi primul abuz, dar fiecare e liber să facă ce crede de cuviință. Când există o nedreptate, eu fac tot ce îmi stă în putință să o îndrept”, a spus Carmen Tănase, la Antena 3, adăugând că nu va trece peste principiile sale. „Nu știu ce aș face în acea situație, aș apela la instanță, mă voi interesa dacă va fi cazul. Da, poate va exista riscul să nu fiu lăsată să-mi desfășor activitatea. Anul acesta am aflat că e posibil orice. Voi vedea, nu voi trece peste deciziile mele. A fi vaccinat nu e un criteriu pentru a urca pe scenă. Eu fac teatru pentru că am talent”, a completat actrița.

Plecare din București

În urmă cu mai bine de o lună, Carmen Tănase anunțase, tot la Antena 3, că va lua o decizie radicală, de plecare din București, sătulă să vadă doar asfalt, beton, praf și mizerie și preferă să audă păsărele în loc de sirene. „Mă apuc de agricultură, pentru folosinţă a noastră, în familie. E visul meu. De multă vreme îmi doresc să am şi eu un mic solar. O să plantez roşii, catraveţi, ardei. Voi face naveta la Bucureşti”, a spus Carmen Tănase.

Citește și: Actrița Maia Morgenstern, amenințată cu moartea