Lora, deschisă la a fi părinte adoptiv

Are cel mai bun exemplu, chiar în familia sa

Lora a arătat de-a lungul vremii că este foarte deschisă față de fanii și urmăritorii săi de pe rețelele de socializare. De altfel, aceasta și-a expus parte din intimitatea sa, nu, nu e vorba de acea intimitate, ci de secretele prin care își menține frumusețea, zi de zi.

Relația sa cu fanii este atât de frumoasă încât nu s-a sfiit să le răspundă acestora cu privire la adopție, asta deși s-a vehiculat că o posibilă sarcină ar fi „motivul personal” pentru care a făcut un pas în spate din televiziune, unde prezenta emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV.

Răspunsul dat de Lora a fost unul foarte emoționant având legătură cu mama sa, care s-a stins. „Da. Mama mea a fost adoptată”, a precizat artista.

Lora și-a amânat nunta din cauza pandemiei

Cerută de două ori de soție, Lora și Ionuț și-au amânat nunta din cauza pandemiei. Deși se află în pragul celui de-al doilea mariaj, Lora își dorește să aibă parte de o nuntă ca de vis, ce în actualele condiții nu se putea.

„Pașii se tot fac. Zilnic facem pași spre o relație mult mai frumoasă. Suntem precum cei mai buni prieteni, ne iubim enorm, însă pandemia a amânat tot ce ne-am planificat. Urmează cu siguranță, însă mai durează”, a spus Lora la Antena Stars, citată de WOWbiz.

Lora a fost căsătorită timp de doi ani cu comediantul Dan Badea, divorțul acestora fiind oficilizat, la notar, în 2014. „Regret, nu căsătoria, ci ce am aflat după. S-au făcut nişte afirmaţii cu perdea. Nu am putut să păstrez ce a fost frumos, chiar dacă am încercat. Oamenii au nevoie de cineva pe care să dea vina, să pună degetul! Mă bucur că sunt liniştită acum. (…) E foarte important respectul. Când vine un om la tine şi îţi spune că vrea să fii mama copiilor lui din prima săptămână ceva nu este în regulă”, declara Lora într-un interviu din mai 2017 pentru emisiunea Dincolo de aparențe, potrivit PlayTech.

Citește și: Lora este însărcinată. A fost dată de gol de un videoclip