Zăvoranu a ieșit la „atac”. „Vă zic o singură dată și apoi o să ningă cu notificări dacă nu încetați cu această minciună ordinară”

Vedeta s-a transformat din vânător în vânat

Oana Zăvoranu, cea care „toacă” tot ce mișcă în viața mondenă autohtonă, a căzut pradă zvonurilor, care o dădeau nu doar separată de soțul său, Alex, ci chiar divorțată. Așa că Zăvo, fără să vrea s-a transformat din „vânător” în „vânat”, motiv pentru care a considerat că este cazul și timpul să ia „taurul de coarne”, să îl învârtă de trei ori peste cap și apoi să „arunce” cu declarații pe rețelele de socializare.

„Mă obosește sincer să fac această precizare, dar pentru că de mai bine de trei saptămâni o parte a presei oligofrene nu mai contenește cu fake news-urile cu privire la «despartirea si/sau divortul de sotul meu Alex», am sa o fac. Vă zic o singură dată și apoi o să ningă cu notificări dacă nu încetați cu această minciună ordinară, că deja sunteți bolnavi”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Zăvoranu nu are timp de prostii

Mai mult, aceasta a ținut să precizeze că nu are timp de prostii și de toate zvonurile care, involuntar, circulă în jurul vedetelor, de carton sau nu. „Noi suntem mai bine ca niciodată, ne ocupăm de lucruri serioase, avem grijă de clinica noastră care este  copilul nostru iubit. Suntem fericiți că la sfârșitul fiecarei zile ne rezolvăm treburile într-o lume din ce în ce mai sifilitică și anormală, ne vedem de proiectele în derulare, care, mulțumim lui Dumnezeu, sunt destule și vă vor bucura pe cei buni și normali la cap, ne trăim din plin frumoasa noastră poveste de dragoste, nu avem timp de k….-uri și cretinități și realizăm cât de norocoși suntem că avem împreună o familie mică dar unită, puțini oameni lângă noi dar buni și loiali, o căsnicie care nu se clatină deloc și un viitor împreună care suna bine de tot”, a mai scris Oana Zăvoranu.

Poate că așa va simți pe pielea sa acea vorbă românească, „ce ție nu-ți place, altuia nu-i face”, mai ales știind faptul că în momentul în care pe tine este pus reflectorul, că îți place sau nu, îți asumi și consecințele celebrității, nu doar beneficiile acesteia.

Citește și: Oana Zăvoranu continuă lupta cu „mocangiii”