Lora (captură Pro TV)

Cântăreața Lora și-a lansat cea mai recentă melodie, alături de Marius Moga, însoțită de un video pe măsură. Și chiar dacă a încercat, prin recuzită, să mascheze „burtica” de viitoare mamă nu prea i-a reușit, motiv pentru care urmăritorii săi de pe social media au și trecut la faza de felicitări. „Sarcină uşoară să ai!” sau „Sarcină ușoară! Multă sănătate pentru viitoarea mămică!”, acestea sunt doar câteva dintre urări. Și chiar dacă Lora a ales să nu le răspundă, încă, mai este timp.

Captură Instagram

Zvonul retragerii din televiziune, „din motive pesonale”, sarcina fiind unul dintre ele, a fost confirmat acum mai bine de o lună, chiar de partenerul cu care prezenta emisiunea „Vorbește lumea”, Cove.

„Nu ştiu cum se face că toate colegele mele şi-au făcut afaceri sau au rămas însărcinate. Sunt un fel de talisman al femeilor, sunt bun, sufletist, harnic. Singurătatea nu e pentru mine! Vreau să îmi beau cafeaua cu cineva… Cu o parteneră care să nu mai plece atât de repede”, spunea la acel moment Cove.

Între timp lucrurile par că sunt pe făgașul normal pentru Lora, care trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături Ionuț Ghenu de mai bine de șase ani.

Lora, „cerută” de două ori

Relația pe care o are cu Ionuț este plină de surprize, iar cererea în căsătorie a fost cu „bis”, așa cum se cade unei artiste obișnuită cu „bis”-urile de pe scenă.   

„A existat o cerere în căsătorie, într-o bărcuță mai fancy, nu s-a pus în genunchi, că nu avea cum, dar m-a urcat pe mine în bărcuță, undeva la jumătate între Serbia și România, iar eu fiind gălățeancă, crescută pe malul Dunării, a fost locul perfect. Mi-a arătat o peșteră frumoasă, iar când m-am întors, el era cu o cutie și inel. A fost un moment atât de frumos! Apoi, m-a mai cerut o dată, într-o seară de 8 Martie. M-a trezit din somn după vacanța din Maldive și mi-a oferit un al doilea inel, care are o piatră în culoarea apei din Maldive, ca să ne amintească de acea perioadă frumoasă”,  a mărturisit Lora, citată de WOWbiz.

Citește și: Lora, deconspirată de Cove la „Vorbește lumea”