Lora, deconspirată de Cove la „Vorbește lumea”

Printre proiectele pentru care a plecat de la emisiunea de la PRO TV se numără și unul foarte personal

Lora a plecat de la „Vorbește Lumea”, emisiunea pe care a prezentat-o alături de Cove, timp de cinci luni, de când a preluat rolul de la viitoarea mămică Adela Popescu. Lora și-a justificat renunțarea la această emisiune pentru implicarea în câteva proiecte personale, dar Cove a deconspirat-o chiar la prima ediție pe care a prezentat-o singur, deocamdată.

„Nu ştiu cum se face că toate colegele mele şi-au făcut afaceri sau au rămas însărcinate. Sunt un fel de talisman al femeilor, sunt bun, sufletist, harnic. Singurătatea nu e pentru mine! Vreau să îmi beau cafeaua cu cineva… Cu o parteneră care să nu mai plece atât de repede. Sau poate cu un partener. Am stat, m-am gândit şi am găsit cea mai tare gașcă. Prima membră a găştii este Sore”, a spus Cove, citat de PlayTech.

De asemenea acesta a mărturisit și problemele cu care se confrunta Lora în ultima vreme. „Lora avea probleme mai mari: picior luxat, copil. Treburi serioase”, a spus Cove zâmbind, la „Vorbeşte lumea”.

Lora și-a anunțat plecarea de vinerea trecută

E destul de dificil, după cinci luni de lucrat la un proiect care a mers bine, să decizi să faci un pas în lateral, nu înapoi. Cu ceva lacrimi în colțul ochiului, Lora și-a anunțat plecarea. „Dragii mei, încep prin a vă spune tuturor: Mulțumesc! A fost o perioadă frumoasă în care am fost alături de voi de la prima oră a dimineții, în care am povestit și în care m-ați cunoscut mai bine. De ce să ne împotrivim? Nu e floare la ureche să ne luăm rămas bun din locuri care ne-au adus zâmbete.

Acum că programul meu este tot mai încărcat, am decis alături de colegi ca odată cu edițiile de vară, să îmi aloc mai mult timp pentru toate planurile mele: cariera muzicală și afacerea cu produse de beauty. În plus, vom începe promovarea filmului Pup-o, mă 2. Povestea Vorbește Lumea merge mai departe de luni, iar aproape de mine puteți rămâne prin rețelele sociale”, a spus Lora, vineri, potrivit Știrile Pro Tv.

 Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan, ultima vacanță „în patru”