Adela Popescu și Radu Vâlcan, ultima vacanță „în patru”

Însărcinată în 7 luni, vedeta PRO TV a fost în Egipt, alături de familia lărgită

Adela Popescu, prezentatoarea de la „Vorbește lumea”, aflată într-o scurtă pauză de la cârma emisiunii de la PRO TV, a bifat ultima vacanță „în patru”, înainte de nașterea celui de-al treilea copil al cuplului Vâlcan-Popescu. Singura sa nemulțumire legată de vacanța în Egipt a fost legată de faptul că „a fost prea scurtă”, a declarat într-un interviu Click.ro.

„Copiii au plecat foarte supărați, și-ar fi dorit și ei, și noi, să mai fi stat măcar câteva zile. Stăteau cu orele în apă, apoi seară se distrau la un club pentru copii, la petrecerile tematice organizate acolo. Au fost în extaz și pentru că au petrecut împreună cu verișoarele lor pe care le adoră”, a mărturisit artista ce în urmă cu ani ne încânta alături de DJ Project.

Prea bun, prea puțin

Aflată la doar câțiva pași de momentul nașterii, Adela Popescu a profitat cât de mult a putut pentru a-și face rezerve de relaxare. „Sunt în 7 luni și abia acum am început să simt că sunt însărcinată. În sensul că respir din ce în ce mai greu, merg balansat ca rața și nu mai pot dormi fără pernă de gravide. Acesta este și motivul pentru care am hotărât să venim în această vacanță. Știam că nu voi mai avea cum mai târziu și cel mai probabil nici în vară nu vom mai avea cum pentru care urmează să nasc la începutul lui iulie”, a mai spus Adela. De altfel, pentru aceasta va urma o perioadă aglomerată, având în vedere că nu este deloc ușor, oricât ajutor ai avea, cu trei copii, apropiați ca vârstă, dar fiecare cu nevoile și programul său.

Vedeta PRO a povestit că va lua în considerare o revenire în stațiunea egipteană, aceasta reușind să acopere toate dorințele cuplului, dar mai ales a celor mici, care au avut parte atât de petreceri tematice, cât și de activități în aer liber: plimbarea cu barca, înotul alături de delfini sau călărie. Nu a lipsit nici răsfățul culinar. „Mâncarea a fost excelentă, sincer. Nu am avut pofte, dar și dacă aveam, sigur mi le puteam îndeplini la ce varietate a fost pe partea gastronomică”, a mai spus viitoare mămică.

Citește și: Radu Vâlcan povestește cum a cerut-o în căsătorie pe Adela Popescu