Radu Vâlcan povestește cum a cerut-o în căsătorie pe Adela Popescu

„Plănuisem o cerere superbă, ca-n filme, dar am jucat atât de prost…”, a declarat actorul

Foto: Spynews.ro

Radu Vâlcan și Adela Popescu sunt într-o relație de aproape 11 ani de zile, timp în care dragostea dintre cei doi pare să fi crescut, în loc să se diminueze, așa cum se întâmplă, de regulă, în relațiile de lungă durată. În timp ce relațiile altora devin monotone, sub imperiul obișnuinței, în cazul celor doi, situația pare să stea exact invers.

Adela Popescu și Radu Vâlcan vor avea un al treilea copil

În curând, Adela Popescu și Radu Vâlcan vor avea al treilea copil, sarcina vedetei fiind, de asemenea, și motivul pentru care aceasta a trebuit să fie înlocuită temporar de la emisiunea „Vorbește Lumea” (PRO TV) cu Lora.

Cât despre relația dintre cei doi, Radu Vâlcan mărturisește că cererea în căsătorie ar fi fost planificată, cu tot cu scenariu „ca-n filme”, doar că din pricina emoțiilor, actorul ar fi jucat prost. Cu siguranță acest aspect nu a deranjat-o pe Adela Popescu, cea care i-a răspuns pe loc „da”. „Chiar dacă ne comportam, trăiam, conviețuiam asemenea celor căsătoriți, simțeam că trebuia să vină și acel moment, firesc. Mi-am făcut un scenariu, protagonist – eu. Plănuisem o cerere superbă, ca-n filme, dar am jucat atât de prost… Publicul – ea, a anticipat imediat, dar m-a lăsat să mă consum”, a mărturisit Radu Vâlcan pentru Viva!ro.

Cu toate astea, potrivit declarațiilor, cel mai intens moment a fost, de departe, căsătoria în sine, eveniment despre care cei doi își amintesc și acum cu drag. „Am fost cel mai calm și optimist participant la nunta noastră. Când cu câteva zile înainte nimic nu părea să iasă cum trebuie, eu îi linișteam pe toți și le spuneam că va fi bine”, a mai spus actorul, conform sursei citate anterior.

Citește și: Moroșanu, accidentat a trebuit să părăsească Survivor