Pentru „Moartea din Carpați”, așa cum este cunoscut „faimosul” Cătălin Moroșanu, Survivor s-a încheiat cum nu se poate mai rău, cu o accidentare la menisc, conform wowbiz.ro. Deși putea să continue, Moro nu a vrut să riște o ruptură de ligamente încrucișate, ce l-ar fi ținut pe „tușă” cel puțin șase luni. Astfel, acesta a lăsat însorita Republica Dominicană și a revenit în România, unde este așteptat „cu brațele deschise” la ședințele Consiliului Județean Galați.

„A fost o experiență foarte grea, trebuia să fii puternic psihic și să reziști în camp (n.r. tabără). A fost una dintre cele mai grele experiențe și sper să am ce să le povestesc celor din jur pentru că a fost o experiență plăcută. Eu sper să fi lăsat ceva acolo, să fi lăsat ceva în Survivor, pentru că am realizat că ne consumăm energia degeaba, că urâm degeaba, pentru că atunci când ieșim de acolo suntem oameni normali”, a declarat Moro, pe aeroport.

Bucuros că a ajuns pe pământ românesc

Acesta a tras și câteva învățăminte din experiența dominicană, principala fiind cea legată de faptul că viața e prea scurtă și trebuie trăită din plin.

„Mă bucur să am ajuns pe pământ românesc. Mi-au lipsit mâncarea, suportul psihic, familia, fetița mea, prietenii și acum realizez că trebuie să le acord mai multă importanță, să îi iubesc mai mult. Am realizat că viața este foarte scurtă și trebuie să o trăim din plin”, a mai spus „Moartea din Carpați”.

Vacanța acestuia va fi de scurtă durată, nu de alta, dar săptămâna viitoare va trebui să se prezinte în ședința Consiliului Județean, de unde a absentat în ultimele luni, pentru a vota aprobarea bugetului pentru acest an.

Citește și: Laurențiu Duță susține vaccinarea anti-Covid. Artistul a trecut deja prin boală