Bianca Drăgușanu, cu mama la estetician

De obicei copiii erau cei care „călcau” pe urmele părinților, însă în relația dintre Bianca și mama sa rolurile s-au inversat

Bianca Drăgușanu a luat iar „rata” de Cluj, însă de data asta nu a mai fost singură, ci cu mama sa căreia a vrut să îi arate unde se transformă într-o veritabilă Barbie. Mai mult, blonda nu s-a limitat la a-i arăta cabinetul esteticianului și i-a făcut și mamei sale o programare la „botox”.

„Am ajuns din nou la Cluj de data asta cu mama, deoarece vreau să-i fac botoxul. Am adus-o pe mama pentru că vreau să-i fac botox și puțin buzele deoarece la o anumită vârstă încep să dispară”, a afirmat Bianca Drăgușanu într-un InstaStory.

Așa, când va simți pe propria piele ce înseamnă să „îmbătrânești frumos” este foarte posibil să devină, la rândul său, o clientă fidelă a esteticienilor.

Expresia „a îmbătrâni frumos” este auzită tot mai des în rândul vedetelor, care nu își pun atât de mult problema susținerii financiare pentru toate aceste mici „intervenții”, dar care, într-un fel sau altul par să nu poată accepta că și peste ele trece timpul. Însă, când din imagine vin cei mai mulți bani în conturile bancare, ce mai contează dacă anii de pe față nu se potrivesc cu cei din buletin, nu mai zicem de imaginea din oglindă cu cea din același buletin.

Bianca, intervenții fără număr

Bianca declara recent că de 18 ani se consultă la același medic stomatolog, aflat la sute de km de București, mai exact la Timișoara, acesta fiind care i-a transformat zâmbetul cu care se prezenta la emisiunea „Din dragoste” cu Mircea Radu în cel cu care face acum reclamă, de pe stâlpi, la studioul de videochat a cărei imagine este.

„De 18 ani fac naveta la Timișoara să merg la același dentist pentru controale stomatologice, apoi mă întorc în aceeași zi. (…) Dacă mă duc la alt medic, ar însemna să o iau de la zero, cu radiografii cu tot. În plus, în București nu ai unde să parchezi, dacă vei să te duci la stomatolog”, a spus Bianca Drăgușanu, în urmă cu ceva vreme.

De altfel, Bianca se numără printre femeile cele mai „tunate” din România, cu operații estetice, care mai de care.  „Sunt în cea mai bună variantă a mea, pentru că mereu îmi place să fac un update. Atât timp cât mă simt bine în pielea mea este că nu vreau să devin Angelina Jolie. Eu sunt Bianca Drăgușanu. Sunt două categorii de femei: care acceptă că vor să fie ca mine și alea care critică buzele mele, dar ele pozează și postează ca și mine, îmi copiază și pozițiile de pe Instagram unde și la astea stau să mă gândesc să nu fie ca altcineva”, a spus blonda, întrebată fiind cu privire la numărul mare de intervenții.

Citește și: Bianca Dragușanu și cea mai bună variantă a sa