Bianca Dragușanu și cea mai bună variantă a sa

Operațiile estetice care au transformat-o din tânăra de la „Din dragoste, cu Mircea Radu” în Barbie de București. „La aproape 40 de ani arăt mai bine ca la 20”

Bianca Drăgușanu, deși tot spune că se simte bine în pielea ei, nu ratează nicio ocazie de a-și îmbunătăți aspectul exterior, iar pentru asta a ajuns în situația de a avea „abonament pe avionul de Cluj”, acolo unde se află medicul estetician cu care colaborează în acest moment.

Prezente la Teo Show, Bianca Drăgușanu și medicul Alexandra Filip au povestit care sunt noile trenduri de pe TikTok, din punct de vedere estetic, dar au și făcut un „scurt sumar” al operațiilor estetice pe care blonda le are la „portofoliu”.

„Sunt în cea mai bună variantă a mea, pentru că mereu îmi place să fac un update. Atât timp cât mă simt bine în pielea mea este că nu vreau să devin Angelina Jolie. Eu sunt Bianca Drăgușanu. Sunt două categorii de femei: care acceptă că vor să fie ca mine și alea care critică buzele mele, dar ele pozează și postează ca și mine, îmi copiază și pozițiile de pe Instagram unde și la astea stau să mă gândesc să nu fie ca altcineva”, a spus blonda.

Bianca și toate operațiile sale

Bianca Drăgușanu consideră că este ca vinul, cu cât se maturizează, cu atât este mai bine. „Mie mi se pare că acum la aproape 40 de ani arăt mai bine ca la 20. Și nu mi se pare, ci așa este. Sunt întotdeauna cea mai bună variantă a mea. Nu am zis niciodată despre mine că sunt o femeie superbă. Îi las pe alții să spună asta. Dar eu cred despre mine că sunt o femeie aranjată și care se iubește și căreia îi place să aibă grijă de ea”, a mărturisit starleta.

Dar pentru asta, Bianca a făcut o serie de operații, ce au transformat-o atât de mult, căci cine o știe de pe vremea când plângea la caravana „Din dragoste, cu Mircea Radu” ar spune că este o cu totul altă persoană.

Bianca Drăgușanu, pe vremea „Din dragoste, cu Mircea Radu”

De altfel, în emisiunea lui Teo, medicul Alexandra Filip i-a făcut un istoric al operațiilor estetice, mai vechi sau mai noi, punctând și faptul că Bianca este și o sportivă. „Are injectări făcute, un botox care creează un aspect natural. Are că și eu i-am făcut. Are injectări cu acid hialuronic la nivelul feței, de reconturare de linie mandibulară. La nas are rinoplastie. Două, una acum câțiva ani și acum o reconstrucție. La nivelul buzelor are intervenții cu acid hialuronic. La sâni are două intervenții chirurgicale. Talia e așa că am slăbit și am făcut sport. Știu că există chestia asta cu scosul coastelor, dar e dăunătoare. S-a lucrat și la fund, dar face și sală”, a spus medicul Alexandra Filip.

Citește și: Bianca Drăgușanu, „adio, dar rămân cu tine”