Bianca Drăgușanu vrea să fie perfectă

A stat cuminte toată iarna, iar odată cu sosirea verii are nevoie de îmbunătățiri

Bianca Drăgușanu, „blonda lui Bote” cum era cunoscută în urmă cu ceva vreme, este conștientă de faptul că „nimeni nu-i perfect”, motiv pentru care se străduie din răsputeri să fie perfectă, relatează WOWbiz. Și cum se poate face acest lucru doar cu materialul de la „mama natură”? Simplu, cu operații estetice, fără număr, până ajungi să nu te mai recunoști în oglindă sau atunci când te uiți pe pozele din tinerețe.

Bianca Drăgușanu este o împătimită a intervențiilor estetice

Într-o postare pe Instagram aceasta a afirmat că a stat cuminte toată iarna, dar acum, că vine vara are nevoie de o nouă îmbunătățire. Deocamdată la față, în curând și la bust, prin schimbarea implanturilor.

„A început vara și mai de făcut chestii la fața mea, vreau să fiu perfectă. Pe mine nu mă supără nimic, dar cred că se poate și mai bine de atât. Astăzi am nevoie să-mi fac buzele pentru că am cuminte atâtea luni, am spus că o să le topesc și că o să le fac în iarnă pe la început, pe aici pe la mandibulă mai am ceva și botoxul aici în frunte”, a spus Bianca Drăgușanu pe pagina sa de Instagram.

Aceasta a fost într-o vizită în Cluj Napoca, alături de fiica sa, Sofia, motiv pentru care a trecut și pe la o clinică estetică unde și-a făcut o consultație în vederea schimbării implanturilor de silicon.

Sofia, prioritatea lui Victor Slav

Fostul soț al Biancăi, Victor Slav este foarte atașat de copila pe care o are împreună cu blondina. De altfel, acesta petrece destul de multă vreme împreună cu cea mică, pe care o susține financiar cu o sumă deloc de neglijat pentru o familie obișnuită.

Potrivit apropiaților Biancăi Drăgușanu, citați de Cancan, Victor Slav achită o pensie alimentară de peste 500 de euro pentru Sofia. De altfel, cea mică petrece mai mult timp în compania mamei ei, care cheltuie mai mult de 500 de euro pe lună pentru fiica sa.

Cei doi au început relația pe platoul emisiunii „Dansez pentru tine” de la PRO TV, în 2012, a urmat, firesc, căsătoria, dar aceasta a fost cu năbădăi, căci în anul 2014 au divorțat. Au continuat cu o serie de împăcări (a venit cea mică pe lume) și certuri. În cele din urmă, au luat-o pe căi separate.

Citește și: Bădălău a rupt „lanțul de iubire” cu Bianca Drăgușanu