Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu (PlayTech)

De departe relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău este una dintre cele mai năbădăioase din „show biz”-ul mioritic. Poate doar la Bahmuțeanca și Prigoană mai vedeam atâtea „nunți și divorțuri”.

Cei doi nu mai formează un cuplu, relatează Fanatik, anunțul fiind făcut de omul de afaceri. Totodată, acesta a dezvăluit și motivul pentru care relația a ajuns într-un „punct mort”, chiar dacă decia a fost luată de comun acord.

„Într-adevăr, am avut o relație cu Bianca. Toată lumea știe, nu este nimic de ascuns. Nu mai avem, nu ne mai leagă nimic din punct de vedere sentimental. Nu ne mai leagă nicio relație. Am căzut de comun acord să întrerupem această relație. Bianca merită ceva mult mai bun decât mine, pentru că este o femeie frumoasă, ambițioasă și pe picioarele ei. Îmi doresc să ies elegant din această relație. Îi doresc tot binele ei și familiei ei”, a spus Gabi Bădălău, într-o emisiune de la Antena Stars, citat de Fanatik.

Copiii și afacerile, noile priorități ale lui Bădălău

În ciuda relației pe care Gabi Bădălău a avut-o cu Bianca, acesta nu era un bărbat liber, fiind încă în proces de divorț de cântăreața Claudia Pătrășcanu (Exotic), astfel că putem spune pe bună dreptate că „încurcate sunt căile Domnului”, dar și că fericirea nu ține cont de niște hârtii.

„Sunt un bărbat singur, fără nicio obligație, cu gândul doar la copiii mei și la afaceri. Atât. Am avut o relație frumoasă. Vreau să rămân doar cu amintirile bune din această relație”, a mai spus Gabi Bădălău.

În privința relației cu blondina, Bădălău este de părere că aceasta a eșuat și din cauza mediatizării „excesive”, care a făcut mai mult rău, decât bine. „Nu comentez declarațiile Biancăi. Eu îmi asum ce spun. Sper că este ultima oară când vorbesc despre acest subiect. Sper că am fost destul de clar și înțelept și îmi doresc ca toată lumea să fie bine”, a concluzionat fiul politicianului Niculae Bădălău.

Citește și: Claudia Pătrășcanu își vinde garderoba de lux