Daria Radionova, mesaj subtil pe Instagram. Alex Bodi a uitat-o prea repede

„A făcut aceeași greșeală în toate relațiile. Are o problemă cu ego-ul, este o persoană narcisistă”, a spus Daria Radionova, despre Alex Bodi

Foto: preluare Playtech.ro

Fosta iubită a lui Alex Bodi, Daria Radionova, a postat, de curând, un mesaj „subliminal” pe Instagram care, mai mult ca sigur, îi este dedicat fostului său partener. „A private life is a happy life, not everything needs to be heard or seen”, adică, în traducere liberă: „O viață privată este o viață fericită, nu totul trebuie să fie auzit sau văzut”, informează Cancan.ro.

Mesajul vine după ce Bodi s-a afișat cu noua lui cucerire, Bianca Iordache, la numai două luni de despărțirea de aceasta. De altfel, Alex Bodi pare să se fi perindat printre femei, în ultima vreme, presa de scandal notând inclusiv faptul că acesta ar fi încercat, la un moment dat, inclusiv o împăcare cu fosta lui parteneră de dinaintea Dariei Radionova, Bianca Drăgușanu. Împăcarea a eșuat, de vreme ce aceasta pregătește o nuntă dublă de lux cu Gabi Bădălău.

Daria Radionova nu l-a uitat, dar nici iertat, pe Alex Bodi

În urmă cu puțină vreme, Daria Radionova „se plângea”, în cadrul unei emisiuni tv de relația tumultuoasă pe care a avut-o cu Alex Bodi, acuzând că acesta ar fi fost inclusiv violent cu ea, cu toate că, potrivit declarațiilor, măcar nu ar fi bătut-o. „Am vrut să fug de el, nu m-a bătut, dar a fost agresiv cu mine. A făcut aceeași greșeală în toate relațiile. Are o problemă cu ego-ul, este o persoană narcisistă. L-am iubit din tot sufletul meu, nu mai vreau să continui și să am vreo treabă cu el. Nu mă merită el pe mine! L-am iubit, am fost tot timpul acolo pentru el”, a spus Daria Radionova, adăugând că ar fi dezgustător „ce face acum Alex, eu l-am iubit. Eu am dat interviu pentru că am vrut să-i salvez lui imaginea, nu avea una bună atunci. A început să se răzbune pe mine. Nu sunt geloasă pe nimeni, nici pe fetița lui, i-am făcut și părul, am avut grijă de ea, cum să fiu geloasă?”, a completat șatena.

Citește și: Bădălău a rupt „lanțul de iubire” cu Bianca Drăgușanu