A uitat Bianca Drăgușanu și de Bădălău, dar și de Bodi?

Cum arată noua cucerire a divei blonde?

Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu / Foto: Facebook

Cu toate că săptămâna trecută, Bianca Drăgușanu era disputată atât de fostul, cât și de actualul iubit, în persoana lui Gabi Bădălău și Alex Bodi, săptămâna aceasta, blonda pare să se fi reorientat spre un alt tânăr arătos, sugerează Cancan.ro.

Alex Bodi și Gabi Bădălău, „arhivați” de Bianca Drăgușanu

Dacă săptămâna trecută, blonda nu știa pe cine să aleagă, dintre Alex Bodi (fostul iubit) și Gabi Bădălău (actualul iubit), dând presei de scandal motiv de discuții și de insinuări, astăzi aflăm că Bianca Drăgușanu ar putea avea o nouă idilă cu un bărbat blond, arătos, cu care aceasta a putut fi văzută pe terasa unui local de fițe din Capitală.

Potrivit sursei menționate anterior, Bianca ar fi fost luată de acasă de misteriosul blond, cu mașina. În mașină s-ar fi aflat inclusiv sora Biancăi Drăgușanu care însă ar fi stat pe bancheta din spate a automobilului, în timp ce Bianca și bărbatul au ocupat locurile din față.

La restaurant, lucrurile s-au mai schimbat un pic, Bianca Drăgușanu preferând să stea alături de sora ei, în timp ce bărbatul a fost suprins stând în fața celor două. În plus, liniștea misteriosului avea să fie perturbată din nou când, la scurt timp, au sosit încă două femei, prietene de-ale divei.

Are Bianca Drăgușanu o relație cu acesta? Nu putem ști! Însă evaluând exemplele precedente și rapiditatea cu care blonda se poate detașa de un bărbat, totul ca ulterior să se atașeze de altul, putem bănui că informațiile sursei anterioare ar putea fi adevărate.

Citește și: Daniela Crudu a stat două săptămâni „fără sex și alcool”