Claudia Pătrășcanu își vinde garderoba de lux

Artista se află în proces de divorț cu posibilul viitor soț al starletei Bianca Drăgușanu

Claudia Pătrășcanu (Exotic) trece prin momente dificile, fiind nevoită să renunțe la parte din „garderoba de lux” cu care a plecat din vila afaceristului, relatează Click. Cei doi se află în proces de divorț, dar și pentru custodia celor doi copii ai cuplului.

Încurcate sunt căile Domnului, sau mai bine spus, bani nu aduc fericirea, dar o întrețin. După o vreme în care totul părea roz, Claudia Pătrășcanu, fosta soție a lui Gabi Bădălău, a postat pe rețelele de socializare că își vinde „gaderoba de lux”. Claudia pare că se confruntă cu o situație dificilă din cauza banilor, mai ales că încă nu s-a dat drumul la evenimente și concerte, iar înțelegerile financiare cu fostul soț au tot fost cu suisuși și coborâșuri. Acum a rămas ca instanța să decidă asupra custodiei minorilor, care se află alături de Claudia, dar și a pensiei alimentare aferente.

„Copiii mei primesc drept pensie alimentară atât cât revine dintr-un salariu minim pe economie al tatălui lor. Tatăl intervine lunar cu o anumită sumă și mi se pare normal să facă acest lucru pentru copii. Ar trebui să-l întrebați pe el suma. Dacă tatăl a considerat că acești doi copii atât merită, este strict decizia lui și o respect. De aceea suntem într-o instanță, mergem mai departe și instanța va hotărî clar o pensie alimentară lunară ca să nu mai fie discuții”, a spus Claudia Pătrășcanu, la Antena Stars, citată de Click.

Posibila nuntă cu „blonda lui Bote”, estimată la un milion de euro

În ciuda faptului că pensia alimentară ar fi una modestă, potrivit declarației Claudiei, Gabi Bădălău ar putea avea o nuntă de un milion de euro cu Bianca Drăgușanu. Asta dacă blondina nu l-a dat de tot uitării pe fiul fostului parlamentar PSD, Niculae Bădălău. Căci cine știe ce se mai poate întâmpla până când instanța îl va pune pe Gabi Bădălău, pe „liber”.

Citește și: A uitat Bianca Drăgușanu și de Bădălău, dar și de Bodi?