Victor Costache
Victor Costache

Lui Costache nu-i merge chiar foarte bine, în ultima perioadă

Se pare că lui Costache nu-i merge prea bine în ultima perioadă. Ba demis, ba în nu știu ce scandaluri despre clinicile private și banii cetățenilor. Totul e împotriva acestuia. O fi karma proastă, cine știe!

Ceea ce este cu adevărat cert este că o acuzație de malpraxis este cel mai grav lucru care ți se poate întâmpla, mai ales după ce ai jurat pe Hipocrate. Ministru, azi ești, mâine nu mai ești! Însă medic rămâi pentru toată viața ta de muncitor, uneori chiar și după ce se instalează pensia.

Așadar, o astfel de acuzație, ca cea despre care urmează să vă povestim, ar trebui să-ți lase urme adânci și să nu îți mai permită un somn odihnitor pentru multă vreme.

Un bărbat îl acuză pe Victor Costache de rele practici

Soția lui Mihalache Tudorică ar fi fost operată în 2017 de către chirurgul Victor Costache, în cadrul unei clinici private, operație pentru care femeia a plătit suma de 10.000 euro. În urma operației, femeia a decedat. În acest moment, medicul Costache este judecat la Înalta Curte de Casație și Justiție, pentru moartea femeii.

”I-am spus însă ”lăsați-ne să ne orientăm, e o chestie și inumană, atât de rapid să intri în operație, bolnavul trebuie și el pregătit”, așa că am refuzat în primă fază. Am ajuns acasă, am fost sunat de mai multe ori de Costache, ”când ne-am hotărât să facem operația”. Într-un anume fel, soția mea a intrat într-o panică teribilă, ne-a lucrat psihologic, și am hotărât să o operăm pe 1 februarie 2017”.

”Fac precizarea că acordul pentru operație a fost citit și semnat de soția mea chiar în dimineața operației. Ne-a defrișat spaima. Deși spunea doctorul Costache să nu facem operația la o firmă în care avioanele sunt foarte ieftine, ci la firma lui, pentru că riscul de a cădea un pasager din avion la firma lui este de unul la mie”.

”În urma intervenției chirurgicale, a dobândit un bloc artioventricular grad III, adică partea electrică a inimii nu-i mai funcționa. Noi am ținut tare să n-o scoată din Reanimare, dar ei au scos-o și au dus-o într-un salon, singură. Era monitorizată și acolo, singură în salon”.

Citește și: Ministrul Costache ia din banii bolnavilor și îi dă spitalelor private

”Pe biletul de externare scria că a murit în jurul unei anumite ore, așa cum au zis ei că s-a observat pe telemetrie, și că odată cu aritmiile, s-a și intervenit în resuscitarea bolnavei. Mint! Ei nici nu știau că pacienta a murit”,  a declarat soțul femeii decedate pentru Kanal D.

Citește și: Victor Costache vrea să fie în continuare ministru

#News