Andreea Ibacka, în căutarea numelui pentru al doilea copil

Hormoni de tripleți, din fericire pentru Cabral este doar un bebeluș

Andreea și Cabral Ibacka vor deveni din nou părinți în toamnă. Cei doi au împreună o fetiță, Namiko, în vârstă de doi ani, iar carismaticul prezentator mai are o fiică, Inoke (18 ani) din primul mariaj. La numele exotic pe care îl are cuplul, misiunea găsirii unui nume potrivit pentru viitorul membru al familiei, este cu adevărat una dificilă, relatează Unica.

„Avem o listă de nume. Namiko este unul japonez, care înseamnă «copilul valurilor», mai ales că ei îi place foarte mult apa, parcă i-a fost predestinat. E destul de complicat și brief-ul. Trebuie să fie ceva care să se potrivească cu Ibacka. Nu ne-am hotărât încă, mai avem patru luni”, a declarat  Andreea Ibacka la emisinea Xtra Night Show, potrivit sursei menționate.

Hormonii de „tripleți”

În urma unei vizite la medicul de specialitate, după ce și-a făcut un test specific, nivelul hormonilor din acel test indicau o sarcină multiplă, nu de gemeni, ci de tripleți. Andreea a povestit reacția pe care a avut-o Cabral la așa veste uriașă. „A zis că își cumpără bilet doar dus într-o destinație necunoscută și se întoarce la liceu”, căci da, o astfel de veste te cam face să o iei pe „câmpii”, într-o primă fază. Din fericire pentru Cabral, Andreea este însărcinată cu doar un singur copil.

Cabral, în așteptarea toamnei! (Cabral, pagina personală Facebook)

Testul de la restaurant

Potrivit Unica,  soția lui Cabral a primit confirmarea că este însărcinată după ce și-a făcut testul „Barza” în toaleta unui restaurant, clar nerăbdătoare. Mărturisirea a fost făcută la Neatza, în același stil amuzant cu care ne-au obișnuit familia Ibacka.

„Ne oprim la un moment dat la o terasă să luăm prânzul cu Namiko și cu unul dintre amicii soțului meu (n.r. cu care trebuia să meargă la un drive test). Mă duc până la baie să mă spăl pe mâini și zic ȘI DACĂ, TOTUȘI (…) Îmi fac testul, îl bag cuminte în geantă și mă întorc la masă pentru că scria să aștepți, pentru interpretare, cinci minute. (…) Trecuseră 45 de minute, nu cinci, deschid geanta… Am rămas de-a dreptul șocată. Liniile, toate, erau roz, dar toate!”, a spus Andreea.

Cum aceasta era ieșită la un drive test, fără Cabral, de care zice în glumă că ridică prețurile pe oriunde merge, nu știa cum să ajungă mai repede să îi dea veste cea mare.  

„Pluteam, eram undeva departe și abia așteptam să terminăm, nu mă mai interesa mașina, nu mă mai interesa nimic. Voiam să ajungem la terasă ca să spun și eu cuiva, tatălui copilului…”, a mai spus Andreea.

Citește și: Roxana Vancea e însărcinată: „Nu mai am voie să fac abdomene”