Roxana Vancea e însărcinată: „Nu mai am voie să fac abdomene”

Vedeta este aproape sigură că va avea un băiețel

Diva Roxana Vancea va zice „adio” siluetei de viespe care a consacrat-o, întrucât a rămas însărcinată. Astfel, „marea iubire” a actorului Mihai Bendeac, va avea, conform propriilor declarații, un băiețel. Informația cu privire la sexul copilului nu este una sută la sută sigură, însă tragem concluzia că atât ea, cât și soțul său, Dragoș, și-ar dori, într-adevăr, un băiat.

Roxana Vancea și soțul ei, antrenorul de fitness, Dragoș Paiu, și-au dorit mult un copil

Potrivit Click.ro, Dragoș Paiu, cunoscut antrenor de fitness, ar fi renunțat inclusiv la suplimente pentru a putea transforma acest vis în realitate. Și iată că s-a întâmplat, întrucât Roxana Vancea a rămas, în cele din urmă, însărcinată. „Dragoș e foarte fericit, ne-am dorit mult asta. El a renunțat șapte luni să mai ia suplimentele pentru sală. Ne-am făcut analizele amândoi și am și aflat că am rămas însărcinată. S-a întâmplat foarte repede. Înainte am făcut teste de ovulație. Eu, în trecut, când mă îngrășasem, am avut probleme cu ovulația. Am făcut nu știu câte teste, două-trei odată, au ieșit toate pozitive. Așa l-am anunțat: era pe canapea și m-am dus cu testul la el”, a declarat Roxana Vancea, la emisiunea prezentată de Teo Trandafir, de la Kanal D. În plus, aceasta nu mai are voie acum să-și practice rutina obișnuită de fitness, cu atât mai puțin să facă abdomene, unul dintre exercițiile fizice preferate ale divei.

Speranțele lui Mihai Bendea s-au năruit în 2019

Emisiunea iUmor a scos la iveală faptul că, în pofida a ceea ce afirmă, actorul Mihai Bendeac nu a uitat-o complet pe fosta lui iubită, Roxana Vancea. În 2019, orice șansă de reîmpăcare a celor doi s-a dus „pe apa sâmbetei”, întrucât Roxana s-a căsătorit cu Dragoș, cel cu care va avea acum și un copil.

Citește și: Fulgy se însoară! Cine e viitoare noră a Vioricăi de la Clejani?