Fulgy se însoară! Cine e viitoare noră a Vioricăi de la Clejani?

Viorica de la Clejani, cea cunoscută pentru temperamentul său vulcanic, are acum șanse să devină soacra din glumele cu soacre

Foto: Tiktok Fulgy

Cu toate că viața lui Fulgy n-a fost una dintre cele mai „cuminți” în ultimii ani, viitorul băiatului Vioricăi de la Clejani și al lui Ioniță de la Clejani pare să sune bine. Băiatul nu numai că a renunțat la adicțiile pe care le avea, însă s-a și îndrăgostit. Suficient de mult încât să afirme, într-o serie de filmulețe postate pe TiKToK, că are de gând să se căsătoarească în curând cu aleasa inimii lui.

Fulgy: „Mă însor!!!”

Cu toate că afirmația nu este una oficială, ci seamănă mai mult a declarație în joacă, postată pe rețeaua socială mai devreme menționată, nu este exclus ca, în curând, Viorica de la Clejani să-și facă rost de o noră, în persoana actualei iubite a lui Fulgy. Cum se vor înțelege cele două? Rămâne de văzut! Viorica este cunoscută pentru temperamentul său vulcanic, astfel că, cel mai probabil, aceasta ar putea să devină pentru tânără tiparul clasic de soacră.

Atât pe TiKToK, cât și pe Instagram, Fulgy a postat dovezi ale relației de iubire pe care o are cu actuala sa iubită. Clipurile în care cei doi se sărută pătimaș au lăsat loc de speculații și au frânt inimile fanelor acestuia, conform WOWBiz.

Ba mai mult, pentru a nu se trezi cu neplăceri, tânărul a dezactivat, la un moment dat, inclusiv comentariile de pe Instagram.

Manole Dan Constantin Fulgeraș, sau Fulgy, – pe scurt, a trecut printr-o perioadă plină de schimbări, în ultima vreme. Droguri, jocuri de noroc și foarte mulți bani investiți de tatăl său, Ioniță, pentru a-l aduce pe acesta pe calea cea bună. Eforturile tatălui său par să fi dat roade întrucât băiatul pare a fi acum pe calea cea dreaptă, spre marea fericire a celebrilor lui părinți.

Citește și: Fulgy de la Clejani, internat de Ioniță la dezintoxicare