Fulgy de la Clejani, internat de Ioniță la dezintoxicare

O poveste cu happy-end

Clejanii / Foto: Facebook

Fulgy de la Clejani, fiul Vioricăi de la Clejani și a lui Ioniță s-a remarcat, în ultimii ani, ca fiind unul dintre cei mai rebeli copii de vedete de la noi din țară. De la droguri, la jocuri de noroc, la numai 23 ani, acesta parte să le fi făcut pe toate.

Fulgy de la Clejani, motiv de supărare pentru părinții lui

Fulgy, pe numele lui întreg Manole Dan Constantin Fulgeraș, nu a fost tocmai cel mai cuminte băiat. Ba mai mult, tânărul s-a remarcat, de-a lungul timpului, prin excese peste excese, spre marea nemulțumire a părinților lui, Viorica și Ioniță.

Iar pentru că problema consumului de droguri devenise una destul de gravă, Ioniță de la Clejani, tatăl lui Fulgy, l-a internat pe acesta într-o clinică de dezintoxicare din Spania, într-o ultimă încercare de a-și reabilita fiul rebel, informează Click.ro.

Ba mai mult, pe lângă problema consumului de droguri, Fulgy era dependent și de jocurile de noroc, cele care l-au făcut pe tânăr să piardă, într-o singură seară, 100.000 de euro. „Eu mă trezeam la 10 noaptea și plecam la casino. Am pierdut și 90.000 de euro pe seară. Cel mai mult am câștigat 250.000 de euro. Tata mi-a dat interzis să mai merg! Intrasem în depresie că pierdusem 100.000 de euro! Cu toții avem suișuri și coborâșuri în viață. Tata a băgat în mine 800.000 de euro până acum. În Margherita, ai mei au bagat cam vreo 400.000 de euro”, a spus Fulgy.

Tânărul este, acum, pe calea cea bună

Dacă în trecut, excesul era al… cincilea lui nume, astăzi, băiatul Clejanilor pare să fi renunțat la viața complicată și vicioasă pe care o avea înainte. Astfel acum nu numai că a renunțat la vicii, însă îi sfătuiește și pe ceilalți să îi urmeze exemplul: „Dacă consumați droguri, vă consumați fericirea”, a subliniat acesta.

Citește și: Românii au Talent: show incendiar în a doua semifinală