Fostul iepuraș Doria o „toacă” pe Rita

Rita, colaborare și duel între Connect-R și Smiley

Doria Ivan/Niculescu, „fata de la pagina 5” și unul dintre primii iepurași Playboy îi „toacă” bine pe Connect-R și Smiley, după apariția celei mai recente colaborări dintre aceștia: „Rita”, care în numai 24 de ore a reușit peste 500 mii de vizualizări pe YouTube.

Ca o perfecționistă ce pare, Doria i-a criticat pe cei doi pentru modul în care se afișează, mai mult, i-a trimis la specialiști, pe unul la un hair stilist, pe celălalt la dentist.    

„Barba mult prea neagră este penibilă în combinație cu părul băgat în găleata cu peroxid. Just some shades lighter și problema este rezolvată, se vede urât, nici măcar macho-man nu este, este urât de-a dreptul, scuze”, a scris Doria despre Connect-R, pe pagina sa de Facebook.

Connect-R și Smiley (captură video „Rita”)

A fost ceva mai dură la adresa lui Smiley, despre care a spus că în curând va avea nevoie de „coroane” dacă nu se ocupă de aspectul danturii sale. „Din punctul de vedere al imaginii, domnul A continuă să ignore problema «cu dinții». Dantura nu mai este demult ok și, din păcate, nu își permite să aștepte după Invisalign. În cazul domniei sale sunt necesare coroane (trist, dar adevărat). Coroanele nu-l vor ajuta doar estetic, buzele i se vor așeza normal, nu cum arată acum! Ele se închid straniu din cauza danturii! Aproape se simte un sâsâit din cauza dinților!!! Să-i spună cineva că asta este, trebuie sa meargă la dentist”, a spus fostul „iepuraș”.

Doria se „leagă” și de videoclip, nu doar de cântăreți

Fosta „fată de la pagina 5” nu s-a limitat să îi critice pe cei doi artiști, și dacă de melodie spune că este „o manea croșetată bine, bună pentru dansat, summer song, scoală-te la dans, nu dormi pe tine”, despre videclip nu a mai avut aceleași cuvinte de laudă. „S-a lucrat loco și este păcat întrucât imaginile nu se suprapun cântecului. Poate că asta a fost dorința, să nu fie un clip cu palmieri și gipset people însă ce se vede este o mămăliga peste o melodie cu potențial”, a concluzionat Doria Niculescu.

Citește și: Connect-R a intrat în depresie și a cerut ajutor