Bianca Drăgușanu, a treia cu noroc și „pentru totdeauna”

După două mariaje ratate și mai multe relații cu peripeții, „Barbie” alege ce trebuie

Preafrumoasa Bianca Drăgușanu, această „Barbie” de România pare că nu a avut mult noroc în dragoste și pune asta pe seama grabei cu care a îmbrăcat rochia de mireasă. În podcastul lui Damian Drăghici, Bianca Drăgușanu a mărturisit că își dorește ca următorul mariaj să fie unul „pentru totdeauna”, iar pentru asta vrea să aleagă ce trebuie.

„Prima și a doua oară m-am cam grăbit, dar a treia oară o să aleg ce trebuie. Pentru mine cuvântul totdeauna este unul foarte greu și nu prea cred neapărat în el, în suflet pereche, cred, în iubire veșnică, cred, dar ceva care să existe pentru totdeauna, nu cred, trebuie să fiu unica, singura, regina lui. Trebuie să fiu cea mai importantă din viața lui”, a spus Bianca Drăgușanu în podcastul lui Drăghici.

Cine este Bianca Drăgușanu

Cred că sunt puțini cei care nu o (re)cunosc pe Bianca Drăgușanu, cea care a fost în caravana lui Mircea Radu, la „Din Dragoste”, ori cea numită „blonda lui Bote”, dar în opinia sa, Bianca este „un exemplu de femeie curajoasă, un exemplu de femeie ambițioasă și cred că sunt cea mai puternică femeie pe care eu o cunosc”. Aceasta este caracterizarea pe care Bianca și-a făcut-o în podcastul menționat. „Am trecut prin foarte multe lucru și cred că toate astea m-au ajutat să devin cine sunt în momentul de față. Adică sunt o persoană foarte onestă, sunt loială, muncesc mult și o spun cu mândrie, că pot să îmi ajut prietenii și familia exact de câte ori au nevoie de mine. Sunt un om foarte prezent în viața oamenilor care contează”, a adăugat Bianca.

Blonda a fost căsătorită cu Victor Slav, cu care are o fetiță, respectiv cu Alex Bodi. Însă acest mariaj a fost unul ce a lăsat urme vizibile, mai ales pe partea sufletească a Biancăi, fiind deseori protagonista unor episoade de violență domestică.

În ciuda numeroaselor zvonuri ba că se mărită, ba că se dezmărită cu Gabi Bădălău (fiul politicianului social democrat), Bianca și-a pregătit nunta în cele mai mici detalii, fiind poate cea mai extravagantă și costisitoare nuntă de pe meleagurile carpato-dunăreano-pontice. Dar ce nu face o viitoare mireasă pentru nunta de vis, chiar dacă aceasta este cea de-a treia!

Citește și: Bianca Drăgușanu va purta trei rochii de mireasă