Cătălin Măruță are bani, dar și regrete

Sume cu multe zero-uri în conturile familiei

Cătălin Măruță, unul dintre cei mai longevivi prezentatori de televiziune, dar mai ales de la PRO TV, unde din 2007 are emisiunea „La Măruță” (fosta Happy Hour), profită din plin de celebritatea sa, iar lucru acesta se vede din plin, în conturile bancare. Măruță are o familie frumoasă, construită oficial în 2008, alături de Andra, și doi copii. Cam tot ce și-ar dori orice om. Și la fel ca oricare, Cătălin are și regrete: că nu a făcut copiii mai devreme.

Revenind la aspectul financiar, potrivit Impact, Cătălin Măruță câștigă pentru cele cinci ediții săptămânale ale emisiunii unde toată lumea își dorește să stea pe „canapeaua lui Măruță” nici mai mult, nici mai puțin de 15.000 de euro lunar. Însă veniturile familiei nu se opresc aici, căci el și Andra dețin încă șapte firme, printre care și cea la care vin încasările de la Pro TV și care anul trecut, unul pandemic, a avut un profit de  peste 200.000 de lei.

Familia Măruță (David, Cătălin, Eva și Andra)

Pe lângă acestea, celebritatea de care se bucură cei doi le mai aduce bani în conturi, în urma aparițiilor în diverse spoturi publicitare.

Cătălin și regretul său cel mai mare

Într-un interviu acordat Viva, Măruță  (43 ani) a mărturisit care este cel mai mare regret al său, asta deși se poate declara un om împlinit, cu o familie minunată, cu bani în conturi și cu o carieră de succes. Acesta este faptul că nu a făcut copiii mai devreme. Dar pare că trece peste acest moment de regret și se bucură din tot sufletul de ceea ce are. În cadrul aceluiași interviu, Măruță a spus când este cel mai fericit, dar mai ales, cu cine. „În vacanțe. Înainte să avem copiii, dar și după, când am mers și cu ei. Îmi place să ne trezim fără alarmă, să nu ne uităm niciodată la ceas. Să mâncăm când ne e foame, să facem ce avem chef”, a mai declarat Cătălin Măruță.

Citește și: Andra și Măruță, foarte atenți la gesturi și reacții