Andra și Măruță, foarte atenți la gesturi și reacții

Cu o vechime într-ale căsniciei de 13 ani și doi copii, își cunosc limitele

Andra și Cătălin Măruță sunt căsătoriți de 13 ani, ea este una dintre cele mai apreciate artiste din România, el are cu o canapea pe care mulți doresc să stea, chiar și pentru o jumătate de oră. Ce au în comun cei doi? O familie frumoasă, cu doi copii în fața cărora nu se manifestă celebritatea de la tv, ci naturalețea părinților, o relație în care primează încrederea.

Fără tabu-uri, fără teme încuietoare

Potrivit propriilor declarații, Andra consideră că nu trebuie să existe tabu-uri între părinți și copii, mai ales în vremuri în care accesul celor mici la informații, de orice natură, este cu mult mai facil decât în urmă cu un deceniu.

„Eu și Cătălin ne vedem uneori în oglindă privindu-i pe Eva și David pentru că ei fie ne seamănă în anumite privințe, fie ne imită comportamente. Este o lecție importantă să vezi ce efect are un gest sau o exprimare. Te gândești de două ori data viitoare înainte să reacționezi! Întrebări încuietoare nu știu dacă pun, adică nu există teme care să ne încuie, suntem deschiși cu ei. Cătălin a povestit recent într-un podcast că David ne-a întrebat despre prezervative la un moment dat, de exemplu. I-am explicat ce este și asta a fost. Cred că nu ar trebui să existe tabuuri între părinți și copii”, a declarat Andra pentru Libertateapentrufemei.ro.

Andra și Cătălin, relație de cursă lungă

Când alte vedete autohtone își „spală rufele în public”, pe cât de fastuoasă e nunta, pe atât de scandalos este divorțul, Andra și Cătălin dau dovadă că sunt „parteneri de cursă lungă”. De altfel, Andra a explicat pentru sursa citată care este secretul mariajului său.

 „Niciunul dintre noi nu este posesiv sau gelos peste măsură. Suntem siguri pe noi, acesta cred că este motivul. Simțim că este o alegere să fim unul cu celălalt, nu trebuie să ne «păzim» partenerul, să fim vigilenți și să nu îl lăsăm să se îndepărteze de noi. Suntem în primul rând buni prieteni, suntem confidenți, ne facem să râdem, ne cerem sfatul în multe privințe”, a mărturisit Andra.

Clar, cei doi pot fi un exemplu pentru mulți, aflați la început de drum și de ce nu, și cu ceva „vechime”.

Citește și: Andra Măruță, pudică pe plajă, pudică și-n fotografii