Andra Măruță, pudică pe plajă, pudică și-n fotografii

De ce nu se dezbracă Andra Măruță pe plajă?

Cunoscuta cântăreață Andra Măruță este, în ciuda celebrității ei, o femeie destul de pudică. În timp ce alte vedete de rangul ei, unele dintre ele chiar sub nivelul acesteia, își etalează formele pe plajă, se fotografiază și postează pe rețelele de socializare acele fotografii, în speranța unui număr cât mai mare de like-uri, Andra preferă decența și bunul simț.

Motivul pentru care Andra nu postează fotografii în costum de baie

Potrivit propriilor declarații, Andra consideră că fotografiile în costum de baie sunt mult prea intime pentru a fi expuse în public. De altfel, în trecut, aceasta a fost suprinsă de paparazzi în costum de baie, pe plajă, iar fotografiile ar fi ajuns în publicațiile de profil, lucru care nu i-a plăcut artistei, obișnuită să se evidențieze prin vocea și muzica ei, nu neaparat prin formele corpului.

Astfel, jurata de la „Românii au Talent” ar fi declarat, în cadrul unei emisiuni tv următoarele: „În costum de baie nu am, nu îmi fac, nu îmi face plăcere să mă pozez în costum de baie. Cred că lucrurile astea sînt mult prea intime! Nu ştiu cum o să gîndesc peste un an, dar acum nu îmi place“, a spus aceasta, citată de ZiarulOnline.ro.

Marea fericire a artistei, mașina de lux

Conform sursei citate anterior, cu toate că pudibonderia artistei atinge cote destul de ridicate, aceasta are, totuși, o plăcere „rebelă”, și-anume să-și conducă noul bolid de lux pe care l-a achiziționat de curând. Este bine cunoscut faptul că Andra este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, așadar onorariul acesteia este, în general, unul suficient de mare pentru ca aceasta să-și poată îndeplini „pofta pentru viteză” și mașini de lux.

Citește și: Alex Bodi a pus ochii pe Mădălina Ghenea