Trauma care a marcat-o pe Irina Loghin

Artista nu a uitat nici în ziua de astăzi ce a pățit în copilărie

Foto: Facebook

Marea doamnă a muzicii populare românești, Irina Loghin, a vorbit despre trauma care i-a marcat viața. Potrivit relatărilor artistei, în copilărie ar fi suferit o sperietură „soră cu moartea”, atunci când a fost atacată de lupi, fiind la un pas de a fi omorâtă de aceștia. Cu siguranță scena muzicii populare românești ar fi arătat diferit astăzi, dacă povestea nu ar fi avut un final fericit.

Născută în satul Gura Vitioarei, Județul Prahova, Irina Loghin nu se poate lăuda cu o copilărie prea fericită, fiind marcată de lipsuri materiale, însă și de greutăți fel de fel. Hrana puțină și banii și mai puțini îi puneau pe cei șase frați ai familiei deseori în situații grele. Astfel, atât ea, cât și frații acesteia, au fost învățați cu munca de la vârste fragede, pentru a putea, astfel, suplini ceea ce părinții nu puteau.

Irina Loghin, la un pas de a fi ucisă de lupi

Potrivit propriilor relatări, întâmplarea s-a petrecut într-o zi a copilăriei sale, când Irina Loghin ducea oile la păscut. În acel moment, o haită de 6-7 lupi au tăbărât pe aceasta, având noroc că în preajmă se afla un frate al acesteia, care a a reușit să izgonească lupii. „Am rămas marcată pe viaţă de o întâmplare destul de emoţionantă. Faptul că stăteam într-un cătun, veneau lupi. Fratele meu cu un vecin au zis să merg să duc oile înapoi. Şi m-am dus, am urcat prin lăstărişul ala, până sus. Îmi era puţin urât. Când am ajuns acolo, erau foarte mulţi scaieţi care agăţau. Şi lângă ei văd un câine. Stătea cu capul în jos şi când m-a simţit a făcut ochii mari la mine. Aveam o căţeluşă lup şi am crezut că este căşeluşa mea, Dolfa. Când m-am dus mai aproape mai erau vreo şase, şapte. Era haită de lupi. Am început să ţip. Fratele era destul de departe de mine. Oile au mirosit treaba asta…m-au şi auzit ţipând şi au început să fugă. Eu după oi şi lupii după mine. Fratele şi celălalt băiat au început să fluiere când m-au văzut că coboram. Şi am rămas cu o teamă”, a povestit Irina Loghin, în emisiunea lui Dan Negru, de la Antena 1, citată de Click.ro.

Citește și: Andra Măruță, pudică pe plajă, pudică și-n fotografii