Andreea Raicu, nud artistic la 43 de ani

„Nu îmi pasă. Părerile oamenilor sunt părerile oamenilor despre ei”

Andreea Raicu a fost protagonista unei ședințe foto în perioada în care „eram închiși în casă”. Inițial voia să păstreze fotografia, un nud artistic, în „cutia cu momente frumoase din afara zonei de confort”, pentru a-şi aminti la 80 de ani cât de bine arăta la 40.

Însă Andreea Raicu a avut curajul să o „arunce” pe Instagram, unde pe lângă zecile de mii de aprecieri a primit și mii de comentarii, în care pe cât de încurajată a fost, pe atât de criticată.

De altfel, fosta prezentatoare TV, adepta unui stil de viață sănătos, nu s-a gândit nicio clipă că acea imagine, nud artistic și decent, în opinia noastră, poate avea un asemenea impact la public.

„Sincer, când am postat fotografia, m-am gândit că va avea un impact, dar nu m-am gândit că va avea un impact așa. Cred că dacă spuneam că mă mărit și că sunt însărcinată în nouă luni, că am tripleți, nu cred că ar fi fost așa o discuție. Eu am mai pus cu mine poze mai dezbrăcată, nu am înțeles de ce a fost nebunia asta”, a declarat Andreea Raicu în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

Andreea Raicu și-a asumat alegerea de a poza și posta

Andreea Raicu este împăcată cu sine, mai mult, nu se lasă nici influențată, nici afectată de comentariile răutăcioase de pe rețelele de socializare, mai ales cele care au venit la această fotografie. E altfel, a și precizat în emisiunea sus menționată că imediat după postare a citit o serie de comentarii, apoi s-a oprit, dar că nu îi pasă de ele, atâta vreme cât și-a asumat alegerea făcută, atât de a poza, cât și de a posta.

„Pe mine nu mă mai deranjează comentariile din social media atâta vreme cât eu sunt asumată cu ce postez. Nu îmi pasă. Părerile oamenilor sunt părerile oamenilor despre ei. În momentul în care cineva vorbește urât despre mine, are o problemă cu el, n-are o problemă cu mine”, a mărturisit Andreea Raicu.

De altfel, ce e frumos și lui Dzeu îi place, nouă oamenilor de ce nu ne-ar plăcea? În special când vorbim de parte dintr-o ședință foto nud artistică, nu vulgară, de prin revistele cu bulină.

Citește și: Andra Măruță, pudică pe plajă, pudică și-n fotografii