Colaj

Faimosul fost iubit al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi, pare să fi pus ochii pe actrița Mădălina Ghenea. De altfel, atunci când vine vorba despre celebritatea lui Bodi, aceasta a fost, de-a lungul vremii, accentuată inclusiv de problemele recente pe care acesta le are cu legea, fiind bănuit de trafic de persoane, privare de libertate și constituirea unui grup infracțional organizat.

Problemele cu legea nu-l împiedică pe Alex Bodi să viseze la Mădălina Ghenea

Proaspăt „eliberat” de griji, însă și de fosta sa iubita, Daria Radionova, cea de care s-a despărțit de curând, Alex Bodi s-a reorientat, punând ochii pe faimoasa actriță româncă, Mădălina Ghenea. Convins că aspectul său fizic plin de mușchi, însă și banii, o vor da pe spate pe Mădălina, Bodi a început să-i lase acesteia comentarii la fotografiile postate de aceasta pe Instagram. Văzând că nu obține niciun răspuns din partea actriței, i-a scris în privat, inundând-o și acolo cu flirturi și complimente și încercând să-i afle numărul de telefon. Ba chiar, relatează România TV, Alex Bodi i-ar fi promis divei o vacanță de lux, pentru a impresiona.

Mădălina Ghenea n-a fost impresionată

În ciuda eforturilor lui Bodi, Mădălina Ghenea a refuzat orice flirt al acestuia, refuzând, de asemenea, inclusiv vacanța de lux pe care „devoratorul” de femei i-ar fi oferit-o, în semn de apreciere al frumuseții acesteia.

Cât despre Bianca Drăgușanu, aceasta afirmă că nu ar mai avea nicio legătură amoroasă cu Bodi, negând zvonurile din presă.

„Ne-am întâlnit în trafic din întâmplare, ne-am salutat, așa cum e normal și civilizat. Am văzut ce s-a scris în presă, dar nici nu se pune problema de împăcare. Fiecare ne vedem de viața noastră, separat. Asta nu înseamnă că nu ne salutăm dacă ne întâlnim din întâmplare, dar nici nu înseamnă că mai e loc de ceva între noi. Eu, personal, exclud orice împăcare”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Citește și: A uitat Bianca Drăgușanu și de Bădălău, dar și de Bodi?