Brigitte Pastramă s-a pus rău cu interlopii

Interlopii au scos săbiile și au trecut la amenințări

Captură video PRO TV

Weekend-ul trecut este unul pe care Brigitte Pastramă și-l va aminti multă vreme de-acum încolo, întrucât a avut parte, indirect, de o altercație cu doi interlopi cunoscuți.

Altercația s-a produs în restaurantul deținut de Brigitte Pastramă

Potrivit BZI, Brigitte Pastramă s-ar fi speriat de moarte când, în restaurantul său, ar fi intrat câțiva cunoscuți interlopi din Capitală, înarmați până în dinți cu săbii și alte acareturi. Scandalul a început odată cu nota de plată, pe care temuții interlopi au refuzat să o plătească, pe motiv că ar fi fost mai mare decât decât s-ar fi așteptat. De vreme ce aceștia așteptau o notă în jurul sumei de 3.000 lei, ar fi avut de plată peste 4.000 lei.

Imediat după ce nota a fost adusă, bărbații au trecut la amenințări verbale destinate chelnerului care i-a servit și care le-a adus nota. Cum acesta a refuzat să schimbe nota, interlopii l-ar fi amenințat cu sabia. În tot acest timp, Brigitte Pastramă urmărea tot show-ul de la o masă alăturată, speriată.

În apărarea chelnerului a sărit inclusiv un coleg care, ulterior, ar fi avut parte de aceeași soartă, primind amenințări din partea nemulțumiților.

Într-o ultimă instanță, Brigitte Pastramă s-a văzut nevoită să sune la poliție pentru a raporta incidentul.

Imediat după incident, soțul afaceristei, Florin Pastramă a fost sunat de urgență, pentru a i se povesti cumplita întâmplare. „Vedeți dacă nu sunt eu acolo?! O să pățiți din ce în ce mai des asta”, ar fi spus Florin Pastramă, conform sursei citate anterior.

Citește și: Pomohaci riscă cinci ani de închisoare